Hajduković i njegov dečko dočekuju prvi zajednički Božić: "Njegov humor i osmijeh..."

Foto: Facebook

DEČKO saborskog zastupnika Domagoja Hajdukovića, Matija Stainer, progovorio je o njihovoj ljubavnoj vezi. Par će uskoro dočekati prvi zajednički Božić u Osijeku i ne kriju koliko su sretni zajedno.

"Uvijek sam pratio politiku i sabor, a koliko god ljudi govorili da ih politika ne zanima, ona se bavi sa svima nama u svakom pogledu. Sada je pratim još intenzivnije jer ipak gledam dragoga u saboru", kaže Matija.

Kaže da su on i SDP-ovac na početku bili samo prijatelji, a onda su se upustili u ljubavnu vezu.

"Upoznali smo se kao lege uz pivo i razgovor o omiljenim filmovima, politici i povijesti koju oboje jako volimo. Ni Domagoj ni ja ne padamo na poglede, već na osobnost, karakter, interese..., a njegov humor i osmijeh meni su sve što treba. Upoznali smo jedan drugog kao čovjek čovjeka, baš onako kako i treba biti", dodaje.

Odgovorio je i na pitanje o tome razmišljaju li Hajduković i on o proširenju obitelji.

"Trenutno razmišljam koliko imam veša, pa ručak, pa o pripremi za Božić i Novu… Ne stignem se ni sjetiti koji je dan. A i Domagoj je sav u poslu, zakonima, Klubu… Što se tiče djece ona su velika radost i odgovornost, a rekao bih i najveći posao u životu. Svaki roditelj koji u tome uspije treba dobiti medalju. Imam 28 godina, još ću malo pričekati", zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

 

Pročitajte više