Dečko trudne glumice naljutio žene onim što joj je rekao, ona ga naučila pameti

Screenshot: YouTube

GLUMICA i manekenka Shay Mitchell, poznata po ulozi u seriji "Slatke male lažljivice", očekuje prinovu s dečkom Matteom Babelom, a čitavo iskustvo snima i dijeli sa svojim obožavateljima. U posljednjoj objavi na YouTubeu prikazala je neslaganje nje i dečka oko uzimanja epiduralne anestezije tijekom porođaja.

Babel smatra da glumica ne bi trebala uzeti epiduralnu, već da bi sve trebala "osjetiti". "Ti si žena, tijelo ti je stvoreno za rađanja", rekao joj je u jednom trenutku i uspio razbjesniti društvene mreže.

"Muškarci nikada neće znati kako je roditi dijete pa zato, molim vas, ne govorite svojoj ženi/curi za što je ona 'stvorena'. To je 100 posto njezina odluka jer će samo ona ležati rasporena u tom krevetu", "Curo, to je tvoje tijelo i tvoj izbor. Ti si ta koja će roditi, a on to mora podržati", "Muškarci baš znaju davati mišljenje o stvarima o kojima nemaju pojma", "Ozbiljno bih razmislila o svojoj vezi da mi dečko kaže da bi radije da ja trpim bolove zbog njegovih uvjerenja", bili su samo neki od komentara.

Shay ga je nakon toga odlučila naučiti lekciju i pokazati mu s čim se sve mora nositi žena tijekom trudnoće pa mu je nabavila umjetni trudnički trbuh i izvela ga u šetnju. Naravno, nije mu se pretjerano svidjelo.

Pročitajte više