Del Boyeva sina Damiena danas biste teško prepoznali. Evo kako sada izgleda

Foto: IMDB/BBC

BRITANSKI glumac Ben Smith (32) proslavio se, još kao klinac, ulogom Damiena Trottera, sina Dereka Del Boya Trottera, u kultnoj seriji Mućke. Smith je danas vrlo uspješan glumac, ali biste ga veoma teško prepoznali.

Vragolasti Damien, poznat po teroriziranju ujaka Rodneyja, pojavio se u Mućkama 2001. godine u specijalima koji su se tada snimali, a to mu je, ujedno, prva zapaženija uloga i upravo ga po toj ulozi svi pamte, zbog čega bi danas, 20 godina kasnije, većini bio neprepoznatljiv.

Kako je doživio Damiena

Smithu je ta uloga na neki način obilježila karijeru, a nedavno je na konvenciji Mućki govorio upravo o svojoj ulozi Damiena i kako ju je on doživio.

"Mislim da je Damien moderna verzija mladog Del Boya, ali nikada ga nećemo gledati kako odrasta. No, sve reference koje imamo u seriji o Damienu ukazuju na to da bi bio opak. Zamišljam Damiena u nekakvoj gangster rap supkulturi", rekao je Smith.

Smith se glumom bavi još od svog ranog djetinjstva, a nastavio se baviti njome i nakon Mućki i imao je dosta zapaženih uloga. Glumio je u brojnim serijama i filmovima, poput Misfitsa, Doctora Whoa, Holby Cityju, EastEndersu, doduše tek kao sporedni glumac ili epizodist, ali vjerojatni je najupečatljiviji bio kao Tegs Teague u EestEndersima.

Pročitajte više