Denis Ahmetašević ispao iz Plesa sa zvijezdama, Lana Banely izjavila: Ja sam ulična djevojka

DENIS AHMETAŠEVIĆ i Mirjana Žutić ispali su u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama koja je bila posebno zahtjevna, jer su parovi morali otplesati po dva plesa. "Najteže mi je bilo kad sam dizao Mirjanu", rekao je Denis u šali  nakon ispadanja i dodao: "Zahvalan sam Mirjani što je sustavno radila sa mnom, jer sa mnom nije lako raditi. odlučio sam se na ovakvo gostovanje u emisiji, jer moj tata da je živ, bio bi jako ponosan sada".

Živahni Denis do sad je uglavnom dobivao dobre ocjene, ali ovaj put se žiriju nije svidjelo kako su on i Mirjana izveli sambu. "Kraj je bio fantastičan, na koljenima ste završili", rekao je Elio, a Davor je komentirao Denisovu frizuru: "Kažu da je u sambi dobra plesačica ona kojoj haljina cijelo vrijeme pleše, ako to primijenimo na Denisa, njemu je frizura cijelo vrijeme plesala". Par je za sambu dobio ukupan zbroj ocjena 24.

"To sam ja, ulična djevojka"

Lana Banely očarala je večeras lepršavim, ružičastim kostimom, no čini se da je i njena samba zadovoljila stroge kriterije žirija. "Tijelo dobro koristite, imate sposobnost da vrtite na sve strane. Rekao bih da je to ulična samba i nije bila loša", rekao je Elio na što je lana komentirala: "To sam ja, ulična djevojka". Dinko je također bio zadovoljan: "Bokovi su radili na sve strane". Lana i Damir za prvi su ples dobili 29 bodova.

Martina Tomčić nije se pretjerano dobro snašla u sambi. "Pokušali ste izrazom lica pokazati da uživate u ovome, ali moj je dojam da niste uživali. Bilo je puno pozicija i često ste mijenjali pozicije", rekao joj je Davor Bilman. Milka je također komentirala Martinin grč na licu: "Vidio se izraz lica: 'Au, kako će to sad ići dalje'". Unatoč lošim kritikama, par je dobio solidnih 30 bodova.

"Gornji dio je bio dosta krut"

Jelena Perčin mamila je uzdahe u tigrastom, šarenom kostimu, no sambu nije baš pretjerano dobro svladala. "Vaše boje su bile dobre, tipične boje Brazila. Što se tiče akcija to nije bilo tipično, koljena trebaju biti blizu jedna drugih, a najviše me smetao gornji dio koji je bio dosta krut", rekao im je Elio, a ukupan zbroj ocjena žirija iznosio je 24.

Marko Tolja ponovo se pokazao kao najbolji plesač večeras, a Dinko nije propustio komentirati rad njegovih bokova. "Izgleda da su se vaši snovi ipak ostvarili, naučili ste s bokovima donekle plesati. Za moj pojam ovo je bila najbolja samba večeras", rekao je Bogdanić, a Davor je komentirao da su Marku noge bile previše drvene. Marko i Ana ponovo su dobili najviše ocjene, ovaj put ukupan zbroj je bio 34.

"Lana izdržali ste zato što imate kondiciju i dobro pripremljene mišiće"

Parovi su zajednički otplesali bečki valcer, a najbolje je ocjene dobila Lana Banely. "Zadovoljili ste sve osnovne uvjete. Lana izdržali ste zato što imate kondiciju i dobro pripremljene mišiće", rekla joj je Milka, na što je Lana komentirala: "Konačno su mi mišići donijeli korist". Bilman je komentirao da je Jelena Perčin poput princeze, jer se nije naklonila do poda, a Elio je rekao da je očekivao više dizanja i spuštanja kod Marka i Ane.

Pročitajte više