Denis Špoljarić dobio sina: Ovo je ljepše od osvajanja zlata na Olimpijskim igrama!

RUKOMETNI reprezentativac Denis Špoljarić po drugi je put postao tata. Njegova 25-godišnja supruga Anđela njihovog sina Noaha rodila je 19. kolovoza, dan prije njegova 31. rođendana. Par od ranije ima jednoipolgodišnju kćerkicu Nyu. Noah je, baš kao i Nya, rođen carskim rezom u zagrebačkoj bolnici Merkur. Pri porodu je težio 3.500 grama i bio dugačak 53 centimetra.

Presretni Špoljarić za njemački je Bild ispričao kako nije mogao biti uz suprugu tijekom poroda jer su mu zbog carskog reza liječnici ulazak u salu dopustili tek 10 minuta nakon što je Noah došao na svijet. Budući da je liječnik termin poroda pomaknuo za nekoliko dana ranije te je Noah rođen 19. umjesto 23. kolovoza, Špoljarić, koji igra za berlinski Fuchse, morao je tražiti da mu u klubu daju izvanredan raniji dopust.

"Nya me pitala je li to lutka"

Ime za sina je, kako kaže Špoljarić, odabrala njegova supruga: "Isprva mi se ime činilo mračnim, bio je to Anđelin prijedlog. No, idućeg jutra sam se i ja složio. Moja kćerkica Nya, koja će za nekoliko mjeseci imati dvije godine, kad je prvi put ugledala brata, pitala me je li to lutka. Tako slatko...".

Špoljarić je kazao i kako mu je supruga za rođendan poklonila savršeni dar te kako je rođenje sina ljepše od osvajanja zlata na Olimpijskim igrama. Na pitanje hoće li i Noah biti rukometaš Špoljarić je kazao: "Moguće, s obzirom na dužinu i težinu s kojom se rodio, ima dobre temelje". Za četiri će tjedna Špoljarićeva supruga s oba djeteta doputovati k njemu u Berlin. Dotad će o djeci i Anđeli brinuti bake i djedovi.

Pročitajte više