Denise Richards i njenom suprugu propucali auto dok su se vozili prema TV studiju

Foto: Profimedia

GLUMICA Denise Richards i njezin suprug Aaron Phypers našli su se u ponedjeljak na cesti tijekom pucnjave u Los Angelesu. Na sreću, i ona i muž prošli su bez ozljeda.

Richards je krenula prema TV studiju sa svojim suprugom Aaronom, koji je usporio dok su tražili parking na ulici, a u tom je trenutku vozač u prolazu počeo pucati iz vatrenog oružja. O incidentu je prvi izvijestio TMZ, a kasnije je predstavnica Denise Richards potvrdila da su se Denise i suprug našli u pucnjavi te da nisu ozlijeđeni.

TMZ je izvijestio da je policija pozvana nakon što je netko u studiju uočio oštećenje od vatrenog oružja na Ford Shelbyju F-150, ali nije jasno je li itko otišao na mjesto događaja kako bi se napravio zapisnik.

Policija nije evidentirala incident

Policijska uprava Los Angelesa, koja je nadležna za područje studija, rekla je da nema evidenciju o takvoj prijavi i da nije u tijeku nikakva istraga, prenosi NBC.

"U ovom trenutku čak ni ne znamo gdje se to dogodilo", rekla je policajka Melissa Podany. Glasnogovornik kalifornijske policijske patrole koja obrađuje pozive 911 s autocesta i blizu njih, rekao je da nije mogao pronaći zapis o takvoj prijavi. Glasnogovornik odjela šerifa okruga Los Angeles, čiji zamjenici obilaze to područje, uključujući željezničke i autobusne linije javnog prijevoza, rekao je isto.

TMZ je pak objavio fotografiju stražnjeg dijela vozila i vidi se oštećenje od metka.

Pročitajte više