Denisu i Blažu iz "Večernje škole" probušili gume u Splitu: Htjeli su nas duže zadržati u gradu

MLADEN HORVAT i Damir Folnegović, poznatiji kao Denis i Blaž iz "Večernje škole", u Splitu su doživjeli neugodnost kada im je netko na kombiju probušio sve četiri gume. Dvojac je na proputovanju obalom sa svojim projektom "Blaževa pokretna radionica" obišao i Split, gdje se nisu baš najbolje proveli.

"Mi smo to sebi protumačili tako da nas u Splitu toliko obožavaju da im je bilo krivo da tamo ostanemo samo jedan dan, pa su nas htjeli zadržati"

"Mi smo to sebi protumačili tako da nas u Splitu toliko obožavaju da im je bilo krivo da tamo ostanemo samo jedan dan, pa su nas htjeli zadržati još koji dan, iako je malo nespretno ispalo. Stvarno su nas primili, ono, vrhunski. Uspjeli su nas zadržati šest sati više. Vrhunski smo se proveli, ali ne bih drugima preporučio da probaju isto", rekao je za Index Mladen.

"Poslušat ćemo policajca i nećemo ostavljati kombi nigdje osim u čuvanoj garaži"

Nakon cijelog incidenta, policajac je dvojcu savjetovao da sljedeći put skine zagrebačke registarske oznake s auta. "Mislim da ćemo poslušati savjet da više ne dolazimo tamo. Ma zezam se, poslušat ćemo policajca i nećemo ostavljati kombi nigdje osim u čuvanoj garaži, ne znam kako drukčije to spriječiti. Nismo znali da je Split tako opasan za `purgere`, ali evo, saznali smo. Nadam se da je to samo nečiji hir. Inače, svi Splićani s kojima smo razgovarali ne mogu vjerovati da se to dogodilo, pogotovo ne nama, ali što ćete, u svakom žitu ima kukolja", kaže Mladen. 

Veseli dvojac je trenutno u Stankovcima. "Sad krećemo na sjever. Pag, Novalja, moram Blaža malo na Zrće odvesti, nije još nikada bio. Kupamo se jedino pod tušem, ne stignemo na plažu", kaže Mladen te dodaje kako mora nisu vidjeli već sedam dana ali se nada da će to nadoknaditi nešto sjevernije na Jadranu, u Baškoj.

Pročitajte više