Depeche Mode otkazali niz koncerata, Zagreb ostao na službenoj listi

DEPECHE MODE će, ukoliko su neki sumnjali, ipak svirati u Zagrebu. Novi datum koncerta još uvijek se ne zna, iako se nagađa da će u Areni nastupiti najranije najesen. Međutim, Beograd, u kojem su trebali nastupiti u razmaku nekoliko dana od zagrebačkog koncerta ipak je, uz Atenu, Istanbul, Bukurešt, Sofiju, Varšavu, Rigu i Vilnius, izvisio. Kultni bend turneju je skratio, ali našu metropolu, nasreću, nisu odlučili zaobići. Iz Lupa promocije fanovima poručuju da čuvaju svoje ulaznice, jer će iste važiti za koncert kojem se datum treba tek odrediti.

Podsjetimo, 12. svibnja je pjevač Dave Gahan obolio od teškog oblika gastroenteritisa, zbog čega je primljen na bolničko liječenje pa je zbog toga odgođeno niz koncerata, među kojima je i onaj u Hrvatskoj.

Osim početne dijagnoze gastroenteritisa, Daveu je otkriven i maligni tumor na mjehuru koji je uspješno operiran. Prema liječnikovim uputama, pjevač mora mirovati do početka lipnja kako bi se u potpunosti oporavio, stoga će i koncert u Leipzigu biti prvi nakon Daveova oporavka. Kako doznajemo od organizatora zagrebačkog koncerta, Lupa Promotiona, Dave Gahan se najiskrenije zahvaljuje svim fanovima na podršci, razumijevanju i strpljenju.

V.V.
Foto: AFP

 

Pročitajte više