Depilacija pošla krivo: Cristiano Ronaldo si "spalio" genitalije?

BRIAN MCCLAIR, bivša zvijezda Manchester Uniteda, danas direktor Unitedove Akademije, u svojoj je kolumni "Trenerov dnevnik" u klupskom časopisu otkrio još jednu tajnu iz Unitedove svlačionice. McClair je u kolumni napisao kako si je jedan od igrača kluba, svojedobno, prilikom depilacije koja je pošla krivo, uspio "spaliti" genitalije.

"Nanio je kremu za uklanjanje dlaka na svoje genitalije. Krema je uklonila dlake, ali mu je i spalila gornji sloj kože. Sada čeka rezultate testiranja koji trebaju potvrditi hoće li moći imati djecu", napisao je 46-godišnji McClair te dodao kako je "idućeg dana bilo malo teško objasniti iznenadnu izmjenu u prvoj postavi".

I dok se navijači Uniteda pitaju tko je poklonik brazilske depilacije, a McClair šuti o identitetu igrača, otočki mediji o "incidentu" navode: "Nije teško pogoditi tko je igrač o kojemu je riječ - kladimo se da je to Cristiano Ronaldo, njegova opsjednutost ljepotom je općepoznata stvar". Britanski tabloidi navode i kako je sigurno da nije riječ o ni jednom aktualnom igraču prve postave kluba.

A zašto je sumnja pala upravo na 25-godišnjeg Ronalda, koji je 2009. godine prešao u Real Madrid za 80 milijuna funti? Njegova bivša djevojka Nereida Gallardo svojedobno je izjavila: "Cristiano se uljepšava jednako dugo kao i ja. Uvijek se depiliram, ali on depilira sve".

Pročitajte više