Desingerica se naljutio zbog Zdravka Čolića: "Ma njega slušaju moja tetka i baba"

Foto: YouTube/Dario Horvat

SRPSKI reper Desingerica komentirao je popularnost Zdravka Čolića. Gostovao je na srpskoj Prvoj TV i komentirao anketu po kojoj je 8.6 posto srednjoškolaca reklo da bi on trebao nastupati na dočeku u Beogradu. No, ispred njega našli su se Zdravko Čolić i Aleksandra Prijović.

"Kakva anketa, liče? Sad je 2023. godina. O čemu ti pričaš, bajo? Čolić je legenda svog vremena i to je to. Hoćemo ići, bajo, po srednjim školama raditi anketu, da vidimo ko je gas? Iza ovih brojki mora se argumentirano stajati. Koja udruga, koliko ljudi je sudjelovalo, tko je mjerodavan za to? Nemam nekakve želje pjevati za doček. To bi svakako bilo nešto drugačije i ekstravagantnije sigurno. Ne možemo usporediti današnju glazbu, koju ja radim, s Čolićem. On ne pravi današnju modernu glazbu, iako je legenda. Drugačije je vrijeme. Njega voli moja tetka i baba", rekao je Desingerica.

Inače, Čolić za doček pjeva u Dubrovniku.

Tko je Desingerica?

Desingerica je aktivno na sceni tek godinu dana, a već je jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika nove generacije. Njegovi nastupi diljem regije, pa tako i Hrvatske, redovito su dupkom puni. Vlada i Billboardovom ljestvicom u Hrvatskoj.

Rođen je 1993. godine u Beogradu. Od malih nogu bavio se košarkom, a od 2019. godine bavi se tetoviranjem. Glazbenu karijeru započeo je prošle godine, kada je s treperom Pljugicom objavio prvi singl Kucci Kucci i postao popularan. Pjesma je dobila medijski publicitet nakon što se saznalo da su Desingerica i Pljugica za potrebe snimanja spota zaustavili promet na autocesti u Srbiji.

Kako izgledaju njegovi nastupi, možete pogledati ovdje.

Pročitajte više