Devet puta kad su celebovi genijalno odgovorili na nepristojna pitanja u intervjuima

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDAMA su puno puta postavljena pitanja koja su im bila neugodna, glupa ili smiješna. No neke od njih brzo su se snašli i smislili pametan odgovor na njih. 

Sofia Vergara

Kad je bila u emisiji Late Night with David Letterman, on ju je pitao o Kolumbiji, zemlji odakle je glumica porijeklom. Rekao joj je: "Volio bih otići tamo, ali bojim se da će me oteti." Na što mu je Sofia rekla: "Ne, oni i ne znaju tko si ti."

Finn Wolfhard

Kad je ekipa serije Stranger Things gostovala u showu Jimmyja Fallona, on je glumca Wolfharda upitao: "Znaš li čitati?" Na to je dječak odgovorio: "Znaš li ti voditi?" Finn je i sam ostao iznenađen brzinom kojom je smislio takav odgovor.

Aishwarya Rai

Prije gotovo 20 godina David Letterman je indijsku glumicu i bivšu Miss svijeta pitao je li uobičajeno u Indiji da odrasla djeca žive s roditeljima. "Sasvim je u redu živjeti s roditeljima zato što je također uobičajeno u Indiji da se ne moramo dogovarati s roditeljima kada ćemo se naći na večeri", odgovorila je Rai.

Jonah Hill

Glumac je 2014. godine na konferenciji za medije dobio pitanje o svojem izgledu. "Jesi i li dalje debeli dečko u Hollywoodu ili te sada svi gledaju i govore: 'O, opa, odlično, sad si zdrav?'", glasilo je pitanje, a glumac je odgovorio: "Imaš li neka druga pitanja, koja su pametna?"

Anne Hathaway

Chriss Van Vliet pitao je glumicu koliko je morala smršavjeti kako bi imala liniju kakvu ima sada. "Ne, nisi me to upravo pitao. Kako si ti izravan mladić", rekla mu je.

Rihanna

Novinarka je 2018. pitala Rihannu je li pozvana na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. "Zašto bi pomislila da sam pozvana?" rekla je Rihanna, na što je djevojka rekla: "Ne znam, upoznala si ga." Rihanna joj je rekla: "I ti si mene upoznala, znači li to da i ti dolaziš na moje vjenčanje? Dolazim li ja na tvoje?"

Ariana Grande

Tijekom radiointervjua 2015. godine voditelj je Arianu pitao što bi izabrala da mora birati između šminke i mobitela. "Misliš da cure imaju problem s biranjem između te dvije stvari? Je li to muškarci pretpostavljaju između čega bi djevojke birale?" rekla je.

Kevin Hart

U emisiji First Take na ESPN-u sportski novinar Skip Bayless pitao je Kevina: "Zašto svakog jutra sjedneš na svoj krevet i gledaš nas kako pričamo ni o čemu? Je li to možda zato što si ovisan o nama koji pričamo ni o čemu, kao što su i ostali ljudi?"

Kevin mu je odgovorio: "Ovisan sam o tome što ćeš sljedeće krivo reći, Skipe. Nikad nisam vidio da neki čovjek može biti toliko u krivu, a cijelo vrijeme imati ozbiljnu facu. Nikad nisam vidio nekoga da je toliko u krivu."

Scarlett Johansson 

Voditelj ju je 2012. godine pitao je li uspjela nositi donje rublje ispod svog kostima u filmu. "Ti si peta osoba koja me to danas pitala. Što se događa? Otkad su ljudi počeli u intervjuima druge ispitivati o njihovom donjem rublju?" rekla je.

Pročitajte više