Diana Ross uhićena zbog vožnje u pijanom stanju

NEKADA super popularna pjevačica krivudala je svojim autom po cesti u Arizoni dok je nisu zaustavili policajci kako bi puhala u balon.

Alko test otkrio je u njenoj krvi 0.20 % alkohola dok je dozvoljena granica 0.08 % pa je provedena u stanicu gdje joj je uručen poziv na sud 13.siječnja.

Policajci su izjavili novinarima da se Diana "fino ponašala" što nije bio slučaj u Londonu kada nije dozvolila carinici na aerodromu da je pregleda.

Ovog ljeta Diana je posjetila jednu kliniku za liječenje ovisnosti "iz osobnih razloga" ali se čini da joj tamo nisu puno pomogli.

59-godišnja pjevačica proslavila se sa ženskim triom "Supremes" s kojim je imala 12 hitova na top listi i pretvorila ga u "Diana Ross And Supremes" koji je ipak napustila zbog solo karijere.

Prije tri godine ponovo je pokušala nastupati pod imenom grupe uz nove članice, ali im je turneja otkazana zbog slabog interesa.

Proslavila se i kao glumica s filmom "Lady Sings The Blues", a na snimanju "The Whiza" 1978 godine upoznala je 14 godina mlađeg Michaela Jacksona.

Tabloidi su se raspisali o njihovoj ljubavnoj vezi koja nikada nije stvarno dokazana.

Pročitajte više