DiCaprija napadaju zbog navodne veze s 19-godišnjom manekenkom: "Više nije smiješno"

Foto: EPA/Profimedia/Instagram

LEONARDO DICAPRIO nedavno je potaknuo šuškanja o novoj romansi s 19-godišnjom izraelskom manekenkom Eden Polani, nakon što se nije odvajao od nje na zabavi koja je organizirana u Los Angelesu.

Iako njihova veza još nije službeno potvrđena, brojni tviteraši napali su glumca zbog činjenice da je 30 godina stariji od svoje navodne nove djevojke.

"Nije se ni rodila kad je Titanic izašao", napisao je jedan komentator.

"DiCapriova djevojka je toliko mlada da je vjerojatno gledala film o Romeu i Juliji u kojem je glumio dok je bila u školi", "Srednjoškolsko obrazovanje prekinuo joj je COVID-19", "'Molim vas, neka mi netko objasni, što muškarac koji se bliži 50-oj ima zajedničko s 19-godišnjakinjom?", "Netko mora zaustaviti Leonarda DiCaprija. Više nije smiješno", "Leonardo DiCaprio je zabrinut zbog klimatskih promjena jer želi ostaviti bolji svijet svojim djevojkama", nizali su se komentari.

Podsjetimo, Eden Polani izraelska je manekenka koju na Instagramu prati gotovo 200.000 korisnika. Sina izraelskog milijardera Gila Ofera (32) ranije se povezivalo s Eden te se pisalo da je par vezu skrivao od javnosti zato što je Eden još uvijek bila maloljetna kada je počela vezu s Gilom.

Leonardo je nakon prekida s Camilom Morrone navodno sreću opet bio pronašao s 23-godišnjom Victorijom Lamas, no budući da već duže vrijeme nisu viđeni zajedno u javnosti, mnogi su pretpostavili da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Pročitajte više