Diddy priznao da je pretukao bivšu: "Bio sam sj*ban. Moje ponašanje je neoprostivo"

Foto: Profimedia

Nakon što se prije nekoliko dana pojavila uznemirujuća snimka nadzornih kamera na kojoj se vidi kako hip-hop zvijezda Diddy, pravim imenom Sean Combs, vrši brutalno fizičko nasilje nad svojom bivšom djevojkom Cassie Venturom u hotelu InterContinental 2016. godine, reper se oglasio u javnosti.

Combs je na društvenim mrežama podijelio snimku na kojoj, između ostalog, tvrdi da preuzima odgovornost za svoje postupke. "Tako je teško razmišljati o najmračnijim trenucima u svom životu. Ponekad morate to učiniti. Bio sam sjeban. Mislim da sam dotaknuo dno, ali ne tražim izgovore. Moje ponašanje u tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke na toj snimci. Zgrožen sam. Bio sam zgrožen kada sam to uradio, zgrožen sam sada", rekao je i dodao kako je nakon toga potražio stručnu pomoć.

"Morao sam zamoliti Boga za njegovu milost i spasenje. Tako mi je žao. Posvećen sam tome da svaki dan budem bolji čovjek. Ne tražim oproštaj, zaista mi je žao", rekao je reper, a čini se da će sve završiti na njegovoj isprici.

Tužiteljstvo ne može podići tužbu protiv Diddyja

Naime, okružno tužiteljstvo Los Angelesa ne može podići tužbu protiv njega, ured okružnog tužitelja Georgea Gascóna objasnio je u podužem priopćenju objavljenom putem Instagrama da su im ruke vezane zbog zastare.

"Svjesni smo videa koji je kružio internetom i koji navodno prikazuje Seana Combsa kako napada mladu ženu u Los Angelesu. Smatramo da su slike izuzetno uznemirujuće i teške za gledanje", stoji u priopćenju.

Dodali su da se Combsov napad doista dogodio 2016. godine, kao što je izvijestio CNN, no oni "nažalost ne mogu podići optužnicu jer se ponašanje dogodilo izvan vremenskog okvira u kojem se zločin napada može kazneno goniti".

Nekadašnji par i ranije se našao na sudu

Podsjetimo, na videu, do kojeg je došao CNN, vidi se kako reper bez majice s ručnikom omotanim oko struka trči za Cassie niz hodnik. Dok je pokušavala ući u lift, on ju je uhvatio za glavu i udario njome od pod.

Potom ju je šutnuo dok je nepomično ležala na zemlji, a zatim je zgrabio dvije njezine torbe s kojima je pokušala pobjeći. Diddy je stajao iznad nje, šutnuo je ponovo, a onda je odvukao u njihovu sobu. 

Inače, Combs i Ventura ranije su postigli nagodbu samo jedan dan nakon što je pjevačica podigla tužbu kojom je repera i glazbenog producenta optužila da ju je tijekom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao. 

Cassie je u tužbi navela da je Diddyja upoznala 2005. godine, kad je imala 19 godina. Započeli su vezu, a reper ju je, tvrdi pjevačica, od početka kontrolirao i bio nasilan prema njoj. Navela je kako ju je tjerao na spolne odnose s muškim prostitutkama, dok je on sve snimao, fizički je zlostavljao i drogirao.

37-godišnja pjevačica tvrdi da je Diddy bio sklon "nekontroliranom bijesu" i da ju je često "divljački tukao". Navodno se sve odvijalo ispred njegovih zaposlenika, a Diddy ju je, kaže pjevačica, često prisiljavao da u svojoj torbi nosi njegovo vatreno oružje "kako bi se sjetila da je sposoban ozbiljno ju ozlijediti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.