Diddyjeva bivša o snimci na kojoj se vidi da ju je reper pretukao: Ovo je tek početak

Foto: Profimedia

SVIJET JE prije nekoliko dana uznemirila snimka nadzornih kamera na kojoj se vidi kako hip-hop zvijezda Diddy, pravim imenom Sean Combs, vrši brutalno fizičko nasilje nad svojom bivšom djevojkom Cassie Venturom u hotelu InterContinental u Los Angelesu 2016. godine.

Reper je nakon toga priznao da je pretukao bivšu, ali ipak ne može završiti na sudu zbog zastare. Sada se o svemu oglasila i sama Ventura, koja je na Instagramu u emotivnoj poruci zahvalila svima na podršci. "Sada se osjećam sigurno, ali ovo je tek početak", napisala je.

"Nasilje je problem. To me toliko uništilo da sam se pretvorila u nešto za što sam mislila da nikad neću postati. Uz puno napornog rada, sada sam bolja, ali uvijek ću se oporavljati od svoje prošlosti", dodala je. Zamolila je ljude da vjeruju ženama koje odluče progovoriti o nasilju.

Optužila ga za silovanje pa se idući dan nagodili

Podsjetimo, na videu, do kojeg je došao CNN, vidi se kako reper bez majice s ručnikom omotanim oko struka trči za Cassie niz hodnik. Dok je pokušavala ući u lift, on ju je uhvatio za glavu i udario njome o pod.

Potom ju je šutnuo dok je nepomično ležala na zemlji, a zatim je zgrabio dvije njezine torbe s kojima je pokušala pobjeći. Diddy je stajao iznad nje, šutnuo je ponovo, a onda je odvukao u njihovu sobu. 

Inače, Combs i Ventura ranije su postigli nagodbu samo jedan dan nakon što je pjevačica podigla tužbu kojom je repera i glazbenog producenta optužila da ju je tijekom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao. 

Pročitajte više