Dijelimo pet tisuća kuna, treba samo odgovoriti na dva pitanja

Foto: Shutterstock

ČIŠĆENJE kuće je posao koji nikad ne završava pa ne čudi da nam je ponekad teško naći motivaciju da se pokrenemo. U nastavku otkrijte trikove uz koje čišćenje može biti zabavnije, ali i saznajte kako možete osvojiti 5 tisuća kuna i druge vrijedne nagrade.

Upalite glazbu koja će vas pokrenuti

Čišćenje može biti monotono, no tko kaže da ga ne možemo učiniti zabavnim?! Umjesto da čistite u tišini dok vrijeme sporo curi, upalite pjesme uz koje volite pjevušiti. Vaš mop će za tren postati stalak za mikrofon ili imaginarna gitara, a brisanje poda u ritmu glazbe pretvorit će čišćenje kuće u pravi mali party. Bit ćete brži i učinkovitiji, a ples po kući dok čistite slobodno možete računati i kao tjelovježbu.

Sve je lakše uz prave alate

Uz prave alate, čišćenje ne samo da prestaje biti naporno, već može biti lako i zabavno. Srećom, danas imamo pomagače uz koje ne moramo baš sve raditi ručno. Jedan od takvih je Vileda Turbo Mop, koji ima inovativni mehanizam za cijeđenje. Više ne morate ručno skidati, ispirati i cijediti krpu tijekom brisanja poda. Samo nogom stisnete pedalu i aktivirate vrtnju koja cijedi mop. Da sve bude još lakše, tu je i krpa s dvije vrste mikrovlakana. Bijela upijaju tekućine i čiste mrlje, a crvena skupljaju mrvice i prljavštinu. Za tren oka vaši podovi postaju čisti, a vi se možete vratiti zabavnim aktivnostima.

Foto: PR

Isplanirajte kako ćete se nagraditi nakon čišćenja

Znamo da je pogled na blistavo čiste podove nagrada, no ponekad se za sav taj trud slobodno počastite nečim većim. Kad planirate veliko čišćenje, usput planirajte i kako ćete se nagraditi. To će vas motivirati da lakše počnete, a ujedno ćete čišćenje povezati s nečim ugodnim. Primjerice, počastite se finom hranom, složite si kupku ili se nagradite izležavanjem uz seriju ili film. Tako ćete proslaviti uspješno čišćenje i osjećati se bolje jer ste uveli red u svoj dom, ali i napravili nešto za sebe.

Osvojite 5 tisuća kuna i Vileda Turbo Mop Box

Kako bismo vas i mi nagradili za trud oko čišćenja, u suradnji s Viledom osigurali smo bogate nagrade. Možete osvojiti čak 5 tisuća kuna i/ili Vileda Turbo Mop Box s kojim je svako čišćenje lakše i zabavnije. Sve što trebate učiniti je odgovoriti na dva pitanja u nastavku. Jedna osoba koja ponudi točan odgovor na prvo pitanje i ujedno napiše najkreativniji odgovor na drugo pitanje osvojit će glavnu nagradu, 5 tisuća kuna + Vileda Turbo Mop Box, a još tri osobe će osvojiti Vileda Turbo Mop Box. 

Što trebate napraviti?

1. Posjetite web stranicu vileda.hr i recite nam koje tri površine savršeno čisti Vileda Turbo Mop.

2. Otkrijte nam kako se vi obično nagrađujete nakon obavljanja kućanskih poslova.

Natječaj je reguliran Pravilima natječaja i Pravilima o korištenju osobnih podataka, a u skladu s Pravilima privatnosti

Dobitnici nagradnog natječaja su:

  • glavna nagrada: Sanja Mikulec
  • utješne nagrade: Helena Prizmić Lozo, Nikola Radosavljević, Marina Boljar 

Pročitajte više