Dikan na Fejsu poručio: Znaš da si star kad te riječ akcija ne podsjeća na seks

Foto: Facebook

JOSIP RADELJAK DIKAN objavio je na svom Facebook profilu status koji je iznenadio njegove pratitelje.

"Znaš da si star kad te riječ 'akcija' ne podsjeća na seks nego na sniženje", napisao je.

Znaš da si star kad te riječ "akcija" ne podsjeća na seks nego na sniženje.

Objavljuje Josip RadeljakPonedjeljak, 3. travnja 2023.

Inače, Dikan je ranije često punio stupce hrvatskih tabloida svojim romansama s upola mlađim djevojkama.

Posljednji put je njegov ljubavni život privukao pažnju medija 2017. godine, kada je Radeljak u više navrata viđen u društvu atraktivne, nekoliko desetljeća mlađe Beograđanke.

"Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti...", napisao je Dikan tada u opisu fotke na kojoj mu ljepotica pozira u krilu.

Rat s Vlatkom

Ako odemo u još davniju prošlost, Dikan je dizao medijsku prašinu i turbulentnim brakom s Vlatkom Pokos, koji je završio neslavno.

Naime, nakon dvije godine zajedništva uslijedio je razvod koji pamti cijela nacija - Vlatka je izbačena iz stana, a tjednima nakon toga njih dvoje su bili glavna tema apsolutno svih medija u Hrvatskoj. Vlatka je plakala kod Hloverke, a Dikan je bacao vjenčani prsten u studiju emisije Otvoreno.

Ubrzo nakon objave knjige Hrvate je počela zabavljati vijest o Dikanovoj vezi s Dolores Lambašom, a onda je uslijedio još jedan rat - onaj između glumice i Vlatke Pokos. Vlatka je u međuvremenu imala nekoliko kraćih veza, a Dikan i Dolores su prekinuli.

Pa, čini se kako je Dikan sada u 80. godini odlučio da mu je dosta sapunica i seksa. No tko zna. Možda ovo ipak nije zadnje što čujemo od njega.

Pročitajte više