Dikan štafetu prepucavanja s medijima uvalio sinu Leu

BILO je neobično prošli tjedan, nakon što ga je javno popljuvala vlastita majka da od Dikana nismo čuli ni riječi, niti u jednom hrvatskom mediju. I taman kada smo se ozbiljno zabrinuli za Dikanov ponos, ljubav prema medijima i prepucavanju s inim neistomišljenicima preko istih te ljubav prema javnom eksponiranju intime, poznati kralj špice i stari zavodnik svega i svačega u svoj ljetni dom na Braču pozvao je kamere Red Carpeta i sinu Leu dao zadatak da mu osvjetla obraz.

"Baku danas zovem majka mojeg oca"

Novi sukob Radeljakovih sa 91-godišnjom Gjerminom Jasnom Radman, koju Leo danas naziva "majkom svojeg oca", potencirao je jedan tjednik izbacivši ispovjest starice čiji lajtmotiv "sram me je što mi je Dikan sin" te razne optužbe na račun sramotnog, pohlepnog i bezobraznog sina. Priča koja javnost zabavlja od prošlog tjedna sinoć je tako dobila svoj nastavak - mlitavo objašnjenje Lea Radeljaka, kojim uzoriti sin pokušava osvjetlati očev ukaljani obraz.

Leo je objasnio kako je ono što je Gjermina tada navela, primjerice kako Dikan brani unucima da je viđaju čista laž: "Baku sam nedavno sreo, zabranila mi je da je zovem none", objasnio je Leo te stao u očevu obranu i kod priče koja je staricu najviše pogodila - Dikanovog razvoda od Leove majke, beogradske glumice Bebe Lončar.

"Nije istina da se moj otac obogatio na majci. Oni su bili mladi kada su se vjenčali i tijekom godina su zajedno zaradili novac koji danas imamo. Zajedno su otišli u Italiju i nitko nije profitirao na način na koji baka govori", kaže.

"Ne može ona izgovoriti toliko riječi koliko ih ima u tom tekstu"

Također, Leo smatra da polovica objavljenog intervjua ionako ne može biti istina jer je baka "stara, dementna žena koja uopće ne može izgovoriti toliko riječi koliko ih je bilo u tom tekstu" te kako je cijeli intervju izravan napad na njegova oca.

Također, ispričao je kako ni uz svu moguću silu baku nisu mogli nagovoriti da dođe vidjeti Lanu te kako je on sam staricu odlučio ne viđati. Ipak, Gjermina i Radeljakovi danas ljetuju u mjestu koje i u jeku turističke sezone broji svega ponešto duša pa nikome nije jasno kako se i dalje misle izbjegavati, kao što su to, navodno činili dosad. A oni malo revniji, poput agilnih pripadnika sedme sile, na novi skandal u bračkom selu već su spremni - ostaje nam samo da se malo strpimo. Poznavajući Dikanove, nećemo dugo čekati.

Pročitajte više