Dikanova bivša cura i Šešeljeva miljenica sad je upecala poznatog DJ-a

Foto: Instagram

SRPSKI DJ Junior Jack je nakon razvoda od srpske pjevačice Kaje Ostojić uplovio u vezu s Ivanom Stanojević, koju je pak hrvatska javnost dobro upoznala prije dvije godine.

U to je vrijeme atraktivna crnka stanovala na zagrebačkom Cvjetnom trgu, u stanu vremešnog poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana.

Dikanu, koji na društvenim mrežama konstantno piše antisrpske statuse, nije smetalo što se Ivana nekoliko godina ranije hvalila fotografijama s Vojislavom Šešeljom.

>>>Nakon članka na Indexu, Radeljak podivljao na Facebooku: "Popušite mi, ali ne sad jer je zauzeto"

Srpski tjednik Afera 2015. godine na svojoj naslovnici Ivanu je nazvao "Šešeljevom miljenicom", a pisali su i da je ona bila članica njegove Srpske radikalne stranke.

Prvu fotografiju na kojem mu crnokosa ljepotica sjedi u krilu Dikan je objavio još u srpnju 2017.

"Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti...", poručio je poetski.

Na Badnjak 2017. Dikan i Ivana viđeni su kako uživaju u jednom kafiću u centru Zagreba, u društvu još jednog nepoznatog gospodina. Božić su proslavili u obiteljskom okruženju, a za blagdanskom trpezom sjedili su uz tada zaljubljeni par i Dikanova kći Lana Radeljak te majka njegove pokojne supruge Ene Begović.

Ivanu se moglo vidjeti kako šeće centrom grada u raskošnim krznenim bundama i s Chanelovom torbom, a onda je veza iznenada pukla. On je otputovao u Dubai s kćerkom, a Ivana se vratila u Beograd, gdje je sad našla novu ljubav.

Kaja Ostojić (36) potvrdila je prije mjesec dana da se razvodi od supruga, DJ-a Juniora Jacka (48). 

"Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala", napisala je na društvenim mrežama.

Iako ona tvrdi da nema treće osobe, srpski mediji raspisali su se da je razlog razvoda Mateo Pavlović (29), hrvatski nogometaš koji igra za Angers SCO.

Pročitajte više