Diletta Leotta na novoj fotografiji pokazala trudnički trbuh i izazvala hrpu reakcija

Foto: Instagram

NAKON što je najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta u videu na Instagramu objavila da je trudna s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom, sada je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u crvenom kupaćem kostimu na plaži i na kojoj je pokazala trudnički trbuh.

"Prvi zajednički odmor", napisala je u opisu fotografije koja je izazvala hrpu komentara i prikupila stotine tisuća lajkova. "Koja ljepota", "Najljepša trudnica na svijetu", "Predivna si", "Obožavam te", "Karius je moj heroj", samo su neki od komentara njezinih pratitelja ispod objave.

Podsjećamo, ona i Loris Karius čekaju prvo dijete, a sretnu vijest podijelili su u videu koji je u samo tri sata prikupio gotovo pola milijuna lajkova. "Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već svi znali? Uskoro će nas biti troje", napisala je Diletta uz video u kojem se ona i Karius grle i plaču od sreće.

 

Da je Diletta trudna, počelo se šuškati u veljači, nakon što su neki pratitelji na TikToku u jednom od videa primijetili da joj se povećao trbuh. Novinarka je fotografijama s dočeka Nove godine potvrdila vezu s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom. 

Pročitajte više