Diletta Leotta u vezi je s golmanom koji je nakon Lige prvaka postao predmet sprdnji?

Foto: Instagram

TALIJANSKI mediji raspisali su se da je jedna od najljepših sportskih novinarki Diletta Leotta u vezi s Lorisom Kariusom, golmanom koji je nakon Lige prvaka 2018. godine postao predmet sprdnji zbog katastrofalnog branjenja u finalu.

Loris je tada u dresu Liverpoola praktički poklonio pobjedu Real Madridu svojim greškama, a zbog svega ga je danima nakon utakmice ismijavao čitav svijet te mu je karijera krenulo nizbrdo.

Neki navijači nisu mu oprostili ni do danas, no čini se kako je Loris u posljednje vrijeme ipak upisao jednu važnu pobjedu osvojivši Dilettino srce.

Tabloid Gente tvrdi da je Diletta zbog Lorisa, koji je inače Nijemac, počela intenzivnije učiti engleski jezik kako bi mogla lakše komunicirati s njim.

Podsjetimo, novinarka je ranije bila u vezi sa zgodnim turskim glumcem Canom Yamanom, no njihovoj ljubavi je došao kraj prošle godine.

Obožavatelji su tada primijetili da su prestali objavljivati zajedničke fotke i lajkati jedno drugom objave, a bila je izostala i Canova čestitka za Dilettin rođendan.

Pročitajte više