Diletti Leotti zabranili ulazak u noćni klub: "Pogledali su me i nisu me pustili"

Foto: Instagram

DILETTI LEOTTI i njenom zaručniku Lorisu Kariusu bio je zabranjen ulazak u jedan od najpoznatijih berlinskih noćnih klubova. Par, koji se zaručio u veljači, bio je u glavnom gradu Njemačke i htio posjetiti klub Berghain - koji je poznat po svojim seks zabavama, techno glazbi i strogoj politici ulaska, navode lokalne turističke web stranice.

No, sportsku novinarku i golmana Newcastlea izbacili su zaštitari na vratima. Prema BILD-u, Leotta je rekla prijateljici: "Bila sam u Berlinu i željela sam ući u Berghain, poznati noćni klub, koji ima strogu kontrolu na ulaznim vratima. Pojavila sam se u prekrasnom kaputu i sa širokim osmijehom ih pozdravila, ali… Nikad u životu me nisu tako odbili. Ne postoji službeni dress code, ali posjetitelji tog kluba uglavnom nose crne outfite."

Ona je uvjerena da njezin modni odabir nije kriv za zabranu. "Loris je pogriješio, između ostalog, jer me je poslao prvu unutra. Djevojke obično imaju više šansi, ali pogledali su me i nisu me primili", kazala je. Osim njihove super striktne politike ulaza, partijanerima u Berghainu također nije dopušteno unositi mobitele unutra i od njih se traži da ih predaju pri ulasku, piše Daily Mail.

Pročitajte više