Dino Jelusić nije bio na Porinu, poslao brata i sestru. Čime se bave Bruno i Lorena?

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

DINO JELUSIĆ jedan je od dobitnika Porina ove godine. Njegova grupa Jelusick dobila je Porina za najbolji album rock glazbe za Follow The Blind Man. Pobjednikom su ga proglasili Morana Zibar i Krešimir Sučević Međeral, no Dino nije bio na dodjeli nagrada.

Naime, na Porin nije došao jer je imao koncert u Austriji, no po nagradu je poslao svog brata Brunu i sestru Lorenu. "Hvala svima u ime Dine i benda Jelusick koji, nažalost, danas nisu mogli biti ovdje. Iznimno smo ponosni vidjeti da se njegov rad i trud priznaju i u njegovoj domovini", rekla je Lorena kada je preuzela Porina.

"Imao sam čast da sam od početka stvaranja ovog albuma čuo te ideje i zavolio sam ih od početka. Nadao sam se tom danu kad će album izaći da i vi možete te pjesme prigrliti, nadao sam se da će tako i biti. Ova nagrada je dokaz toga, hvala puno", dodao je Bruno.

I oni se bave glazbom

Poput Dine, i Lorena i Bruno talentirani su za glazbu. Lorena je nastupala na dječjem Eurosongu 2005. godine s autorskom pjesmom Rock Baby, nastupala je u nekoliko mjuzikla u Americi te je pomogla u pisanju Dininog albuma. Bruno, pak, svira klavir i gitaru.

I brat i sestra velika su podrška Dini u karijeri.

Pročitajte više