Dino Jelusić oglasio se nakon otkazane turneje Whitesnakea: Ispričavam se svima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

GRUPA Whitesnake otkazala je turneju Europom zbog bolesti pjevača Davida Coverdalea. Pjevaču se još uvijek nije popravila zdravstvena situacija uslijed infekcije sinusa te mu je preporučeno dodatno mirovanje.

Zbog otkazivanja turneje, uključujući i koncert u Zagrebu, oglasio se hrvatski pjevač Dino Jelusić, odnedavni član Whitesnakea.

"S dubokim žaljenjem moram vam priopćiti da zbog zdravstvenih promjena, naredbi doktora i zabrinutosti za zdravlje drugih, Whitesnake nije u mogućnosti nastaviti europsku turneju", napisao je Dino na Instagramu.

Iskreno se ispričavam svim fanovima Whitesnakea koji su se radovali našim koncertima na turneji. Ispričavam se i svim našim promotorima i svim ljudima koji su radili zajedno s nama na našoj turneji", dodao je.

Podsjetimo, prvi se o otkazivanju turneje oglasio David Coverdale.

"Još uvijek stoji odluka liječnika da mirujem u krevetu i da ne pjevam 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati i zagrebački show", napisao je.

"To nas očito jako žalosti, posebno za članove našeg benda koji su trebali doći pred publiku u svom rodnom gradu; Michele Luppi, naš talijanski pastuh veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno i Dino Jelusić, ponos Hrvatske koji je trebao dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žalimo, ali ovo je nužno da ozdravim i turneju odradim do kraja", poručio je za kraj Coverdale.

Pročitajte više