Dio gledatelja nezadovoljan pobjednicom Superstara: "Čista namještaljka"

Foto: Press

TITULU prvog hrvatskog Superstara osvojila je Sinjanka Hana Ivković. Osvojila je i 50 tisuća eura nagrade. "Još ne vjerujem da se ovo dogodilo", izjavila je 17-godišnja pobjednica showa. U superfinalu s Hanom se borio i 18-godišnji Dino Miklaužić iz Huma na Sutli. 

No, izgleda da nisu svi gledatelji oduševljeni. Neki smatraju da je Dino zaslužio pobjedu. "Ma dajte molim vas. Neka su joj dali pare, ali Dino je daleko najtalentiraniji i nadam se da ćemo u njemu dobiti pravu regionalnu i globalnu zvijezdu", jedan je od komentara.

"Dino je bio bolji. Dečko može otpjevati sve i on je pravi superstar", "Dino je zaslužio pobjedu", "Ništa ne može proći bez namještaljke", "Iz aviona se vidi da je sve namješteno", "Čista namještaljka", "Glasovi za Dinu nisu prolazili", "Pobijedi cura koja je falšala od audicije", pišu ljudi po Facebooku.

Ipak, bilo je i onih koji su zadovoljni pobjednicom Hanom. "Bravo, Hana. Sinj poludi", "Ima pravde. Tonči, sada joj pomozi onako kako samo ti to možeš i znaš. Hana, jedva čekamo čuti tvoju prvu pjesmu", "Zasluženo", neki su od komentara obožavatelja.

Čitatelji Indexa većinom su za Hanu

Pitali smo i čitatelje Indexa tko je bio bolji, Hana ili Dino, a rezultati ankete pokazuju da je većina ipak bila za Sinjanku, odnosno dobila je 52 posto glasova, dok je Dino prikupio 48 posto. Do trenutka pisanja ovog teksta glasovalo je ukupno 8622 ljudi.

Podsjetimo, Hana je u superfinalu izvela pjesmu I'll Never Love Again koju u filmu A Star is Born (Zvijezda je rođena) pjeva Lady Gaga. "Hvala gospi sinjskoj", rekla je Severina nakon njene izvedbe. Hana se rasplakala slušajući komentare.

Dino je za superfinale odabrao rock baladu, pjesmu Bed of Roses Bon Jovija. "Ti si dovoljno pametan i znaš da u ovakvim showovima glasaju djevojčice, to znači da je on htio da Hana uđe s njim u finale", našalio se Huljić.

@superstarcroatia Superfinalist Dino Miklaužić savršeno otpjevao 'Bed of Roses' Bon Jovija 🌟#superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

Toni Peruško i Petar Šegedin ispali su u u drugom dijelu finala Superstara. Toni je u drugom dijelu natjecanja izveo Urbanovu pjesmu Mjesto za mene, a Petar je nastupio s pjesmom Nocturno Olivera Dragojevića

@superstarcroatia Petar Šegedin dirnuo sve izvedbom Oliverove pjesme ‘Nocturno’, a kako se tebi svidio njegov nastup? #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

Pročitajte više