Dio Srba nezadovoljan jer Breskvica ne ide na Eurosong: "Bira li pjesmu narod ili?"

Foto: Screenshot YouTube

Nakon pobjede Teye Dore na srpskoj Dori, na društvenim mrežama ne prestaju se nizati reakcije. Dok neki ne skrivaju zadovoljstvo zbog pobjednice, neki obožavatelji Eurosonga nisu zadovoljni. Mnogi Srbi na Twitteru pišu da je trebala pobijediti Breskvica s pjesmom Gnezdo Orlovo.

Breskvica je završila na drugom mjestu dok je Zorja Pajić s pjesmom Lik u ogledalu bila treća. Prema pravilniku o glasanju, glasovi publike i žirija vrednovali su se jednako. Breskvica je dobila puno više glasova publike od Teye Dore, no više članova žirija je najveći broj glasova dalo Teyi Dori.

"Ovaj narod nije normalan. Shvatite da više od pola naroda koji glasa za svog favorita nije kompetentan ocijeniti što je kvalitetna izvedba, naravno da Marija Šerifović zna bolje i od mene i od tebe. Ovi fanatici prelaze sve granice razuma", "Mislim da je energija Teye Dore, koju inače obožavam, i energija Breskvice neusporediva. Ipak je trenutak takav da nam treba dizanje i prestrojavanje, ono malo ponosa što se negdje krije.Teyina Ramonda je ipak teška depresija, a toga imamo na pretek. Nema veze, hit je hit", pišu Srbi na društvenoj mreži.

"Narod je rekao Breskvica. Žiri od pet ljudi je rekao ona druga. Bira li pjesmu narod, jer ta će pjesma predstavljati Srbiju, ili žiri od 5 članova?", "Hoće li se nekad slušati glas naroda u ovoj državi? Sramota", "Samo ću vam reći, sram vas bilo. Breskvica je osvojila i više od 45.000 glasova. Uredno sam u vrijeme glasanja poslala dvije poruke, da bi mi skoro u 2 sata poslije ponoći stiglo da je glasanje završeno. Što znači da su ukrali dva glasa. I tko zna još koliko", još su neki od komentara.

O srpskoj predstavnici raspisali su se i Hrvati

Pročitajte više