Dirljiv trenutak s dočeka u Argentini, navijači slijepom starcu pjevali pod prozorom

Foto: TikTok

ARGENTINSKIM nogometašima upriličen je spektakularan doček, a od tamo stiže i jedan veoma dirljiv video. Naime, na TikToku je objavljena snimka argentinskih navijača kako pjevaju pod prozorom slijepom starcu, a mnogi su priznali da im je to izmamilo suze na oči.

Navijači su slijepom starcu pjevali pod prozorom himnu, a on je zajedno sa starijom ženom sve to slušao sa svog balkona. Starica je u tim trenucima također zaplakala.

@fatenjebai Argentinian blind man stood out his balcony to celebrate the victory. Fans made sure to give him the full vibes 😭❤️#argentina #argentina🇦🇷 #worldcup2022 #trending #qatar #football ♬ where is my mind - jewel :*

"Slijepi muškarac iz Argentine izašao je na balkon kako bi proslavio pobjedu. Navijači su se potrudili da mu prenesu atmosferu", piše u opisu videa, a ispod su se zaredali komentari.

"Ja ne plačem, vi plačete", napisao je jedan korisnik TikToka, a drugi se nadovezao s komentarom: "Oči su mi odmah zasuzile."

"Nogomet je najljepši sport, pogledajte kako ujedinjuje ljude", "Svaka čast, Argentinci, ovo me rasplakalo", "Ponekad pomislim da ipak svi možemo živjeti u miru i sreći", "Prekrasan trenutak, baš sam uživao", samo su neki od komentara.

Pročitajte više