Milenijalci dramili oko pada WhatsAppa i Instagrama. Gen Z: Vi još to koristite?

Screenshot: TikTok

Kako ste proveli sat vremena bez WhatsAppa i Instagrama? Je li vam to uopće utjecalo na život ili ste ionako na TikToku?

"Zuckerbergu, vrati nam mreže, ne možemo biti sami sa svojim mislima", šalili su se redom milenijalci (30+) u objavama na TikToku i X-u, no generaciju Z kao da pad tih društvenih mreža nije ni dotaknuo. Odnosno, iskoristili su to da se malo izrugaju milenijalcima. "Čekajte, vi još objavljujete na Instagramu?", "A što točno šaljete, GIF-ove?" sprdali su se s 30-godišnjacima pripadnici generacije Z u objavama na TikToku.

Tako da, čini se, ako vas je ovaj pad od sat vremena dirnuo, žao nam je, ali - niste više cool na internetu.

@beautysurgeonla Honestly, lets ban instagram instead? #instagramdownagain #instagramdown #drsean #plasticsurgery #beauty #fyp #foryou ♬ original sound - Chief Green Screens
@baldnewsnetworks #instagram #foryou ♬ Minimal for news / news suspense(1169746) - Hiraoka Kotaro
@dolly.deeee It’s annoying atp always something. #instagram #ignotworking #instagramdown ♬ n side - ✿
@fionnualajay #comedy #instagramdown #fyp ♬ sad SpongeBob music - michael
@lorellasmummy Anyone else? #whatsappstatus #whatsappdown #fypシ ♬ Ed bassmaster - The Potted Oasis
@xxvaneiii ♬ Originalton - juliahsen
@techworldaleant Risposta a @flaviadambrosi ⚠️WhatsApp down ora, i problemi di oggi ❌️#whatsappdown #techworldaleant #instagramdown ♬ suono originale - Alessandro Tech & Social

Pad od sat vremena

Podsjećamo, korisnici diljem svijeta prijavili su probleme s WhatsAppom i Instagramom u srijedu navečer. Oko 20 sati pale su obje društvene mreže. Korisnici su se žalili da imaju problema sa spajanjem te da ne mogu primati ni slati poruke, a stranica downdetector.com dosad je zaprimila više od 20 tisuća pritužbi na rad WhatsAppa i oko 5500 na Instagram.

Sat vremena nakon što je pao, WhatsApp je dijelu korisnika proradio, kao i Instagram

Pročitajte više