Diva Lady Gaga prohtjevima izludila fotografe

LADY GAGA je tijekom snimanja za jedan britanski magazin napravila scenu toliko tipičnu za svaku holivudsku divu. Prvo je zahtijevala da ju umjesto službenog fotografa slika njezin dečko Matthew Williams, a nakon što je digla živce svim prisutnima, uplakana je napustila set.

Ekscentrična diva s prohtjevima

Pjevačica je u Velikoj Britaniji gdje održava koncerte u sklopu turneje "Monster Ball", a između nastupa posjetila je hotel "May Fair" u kojem je s ekipom časopisa "Q" snimala editorijal.

Neimenovani izvor rekao je za britanski "Mirror" kako se tijekom snimanja pjevačica vrlo čudno ponašala te da je prisutnima rekla kako se trenutno ne osjeća najbolje. Zatim je počela negodovati oko snimljenih fotografija na kojima je odjevena samo u špićaste hlače. Rekla je kako su odvratne te zahtijevala da ju dalje nastavi fotografirati njezin dragi. Nakon što su svima prisjeli njezini prohtjevi i nakon što su se ljudi iz časopisa počeli otvoreno žaliti na njezino ponašanje, pjevačica je briznula u plač i izjurila iz hotelske sobe.

Pročitajte više