Divlja Irina Shayk u editorijalu za GQ pokazala zanosno tijelo u kojem uživa Cristiano Ronaldo

IRINA SHAYK, manekenka i aktualna djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, snimila je seksi editorijal za rujanski broj GQ magazina. Zanosno tijelo u kojem posljednjih mjeseci uživa portugalski reprezentativac, razgolitila je pred fotoobjektivom fotografa Dušan Reljina. O vezi s nogometašem, kojeg navodno ljubi već više od četiri mjeseca, ne želi govoriti, ali priznaje: "Nisam obožavateljica nogometa!".

Lijepa Irina, koja je poznata pod čak tri varijacije svoga prezimena - Shayk, Sheik te rodnim Shaykhlislamova, rođena je u ruskom Emanzelinsku. "Selo u kojem sam odrasla bilo je toliko malo da nismo ni imali modne časopise", kazala je svojedobno ljepotica koja se proslavila kao zaštitno lice i tijelo marke donjeg rublja Intimissimi. Svijet ju je imao prilike vidjeti i među ljepoticama koje poziraju u bikinijima za prestižni časopis Sports Illustrated.

Karijeru modela Irina je započela nakon što je 2004. godine pobijedila na jednom lokalnom natjecanju ljepote. Godinu dana kasnije preselila se u Pariz te je počela raditi za Intimissimi i zamijenila brazilsku ljepoticu Anu Beatriz Barros. S njima je surađivala do 2009. godine. Tijekom godina je snimala kampanje i za La Perlu, Paciotti, Armani, a pozirala je i za katalog donjeg rublja Victoria's Secreta.

Pročitajte više