Divlja veza slavne glumice: Od seksa utroje do najprljavije svađe Hollywooda

Foto: Guliver Image/Getty Images

LIZ HURLEY te je 2000. godine prekinula s Hughom Grantom i potpisala dva milijuna funti težak ugovor s kozmetičkom kućom Estée Lauder. U to je vrijeme zapela za oko američkom multimilijunašu i plejboju Steveu Bingu. On je tada imao 35 godina, a ona godinu više.

Uskoro ju je počeo obasipati skupim poklonima, Rolexima, safirima i dijamantima te vodio na putovanja u svom privatnom avionu. Liz i njeni prijatelji tvrdili su da je s njene strane to prava ljubav.

"Kad god bih vidio Liz i Stevea skupa, uvijek su izgledali jako sretno i zaljubljeno", rekao je njen prijatelj Henry Dent-Brocklehurst u to vrijeme.

Veza engleske glumice i filmaša te nasljednika 400 milijuna funti navodno je bila jako "avanturistička", a šuškalo se da su se tijekom jednog odmora u Las Vegasu upustili u seks u troje s još jednom ženom.

Embed from Getty Images

Veza je bila sretna do 2001. godine, kad je Liz ostala trudna. Umjesto da ih dijete ujedini, ubrzo su se našli u jednoj od najprljavijih holivudskih bitaka. Liz nije vjerovala što se događa kad je Steve javno izjavio da sumnja da dijete nije njegovo.

"Gospođa Hurley i ja nismo bili u ozbiljnoj vezi kad je zatrudnjela. Njena je odluka da će biti samohrana majka", poručio je, dodavši da će "biti uključen i odgovoran" ako se dokaže da je otac. 

Tvrdio je da je želio da pobaci te da je vjerovao da koristi kontracepcijske pilule. Ona je tvrdila da im je djelovanje bilo oslabljeno jer je pila antibiotike u isto vrijeme.

"Enormno sam voljela Stevea tijekom 18 mjeseci naše veze. Suprotno netočnim izvještajima, bilo smo jako sretni kad sam saznala da sam trudna. Bila sam mu vjerna, a on me uvjeravao da je i on meni", rekla je.

Navodno je problem nastao kad je ona odlučila javno objaviti da je trudna. Damian Charles Hurley rođen je 4. travnja 2002. godine, a test očinstva potvrdio je da je Bingov sin. Tad je najavio da će svake godine uplaćivati po 100.000 funti u zakladu, a taj novac njegov sin dobit će kad napuni 18 godina. Liz je odbila njegovu gestu, rekavši da novac "nije ni poželjan ni dobrodošao".

"Jasno sam dala do znanja Stephenu Bingu, ocu svog sina Damiana, da ne želim njegovu financijsku pomoć", rekla je tada.

Iako se godinama pisalo da Bing nikad nije kontaktirao svog sina, posljednjih dana očito je da su bliži nego što je javnost mislila. Naime, Bingov otac Peter odlučio je Damiana izbaciti iz oporuke jer nije "zakonito dijete". Liz je nakon toga objavila da je Steve financijski pomagao sinu, ali i da su njih dvoje imali zajedničko skrbništvo nad sinom. Sud je presudio u Damianovu korist te zabranio njegovom djedu da ga izbaci iz oporuke.

Pročitajte više