DJ na udaru kritika jer je zbog korone preprodavao WC papir i zaradio ogromnu lovu

Screenshot: Youtube

LEE MARSHALL, DJ poznat pod nazivom Discoboy, našao se na udaru kritika nakon što je na YouTube kanalu objavio video u kojem je otkrio da je u vrijeme panike koja je nastala zbog koronavirusa u dva sata zaradio 3000 funti jer je prodavao toaletni papir prolaznicima.

Marshall je prodao čak 600 paketa toaletnog papira, a u svakom paketu nalazilo se 45 rola. Toaletni papir je kupio od veletrgovca te ga je odlučio preprodavati.

"Ako želite WC papir, morate ustati iz kreveta u četiri ujutro, otići do trgovine i čekati red oko sat vremena, a WC papir ćete dobiti ako budete sretni. Zato ja tu uskačem", govori Marshall u videu.

"Dobavljač nam je poslao poruku i rekao da posjeduje gomilu WC papira koje ne može prodati, jer ih hoteli trenutno ne kupuju. Samo su stajali u skladištu", rekao je.

Marshall je toaletni papir prodavao iz svog kamiona na parkingu te je privukao mnoge slučajne prolaznike. Otkrio je i da je pojedine zalihe sačuvao za noćne smjene te ih dostavljao ljudima koji nisu mogli doći do njega. Rekao je i da je WC papir prodavao po istoj cijeni kao što je i u trgovini.

Zbog svog čina Marshall se našao na meti napadača. Brojni komentatori optužili su ga da želi profitirati na vrlo ružan način.

"Da, bravo što zarađuješ na uplašenim ljudima", "Želiš profitirati na zdravstvenom problemu", "Umjesto da si ih prodavao, mogao si ih podijeliti ljudima u potrebi", "Tužno je što netko koristi virus da bi zaradio", neki su od ogorčenih komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su ga podržali.

Marshall se branio i rekao kako je on DJ kojemu je otkazano mnogo gaža te da nekako i on mora platiti račune. Govoreći o tome hoće li to ponoviti, Lee je priznao da je to itekako moguće.

Pročitajte više