DJ Tiesto petu godinu za redom stiže na Zrće: Osvojite ulaznice za Desperados festival!

DJ SA najviše titula na svijetu, od nizozemskog ordena časti do najboljeg DJ-a na svijetu - Tiesto ovog će ljeta otvoriti četverodnevni Desperados festival u popularnom klubu Papaya na Zrću, koji ga u Hrvatsku dovodi petu godinu za redom.

Novaljski klub Papaya prošlog tjedna našao se na stranicama svjetskih medija pa tako The Sun, Telegraph i UK Cosmopolitan pišu u superlativima te svrstavaju plažu Zrće u jednu od najpoželjnijih ljetnih destinacija u Europi. Desperados festival u klubu Papaya posjetit će britanski časopisi I-D i Mixmag, belgijski P-magazin te mnogi mediji iz regije.

Najtraženije DJ ime svijeta Tiesto prvi je svjetski glazbeni velikan koji je 2007. godine na plažu Zrće u klub Papayu doveo 5.000 gostiju iz 52 zemlje. Tiesto je uvelike zaslužan za današnji svjetski renome plaže Zrće te je glazbenik čiji je prvi nastup u Papayi popratilo čak 100 medija iz cijelog svijeta. Sve do njegovog prvog nastupa 2007. godine plaža Zrće nije bila tako razvikana i popularna destinacija kao što je to danas. Slobodno možemo reći da je Tiesto zaslužan popularizaciji DJ scene i festivala u Hrvatskoj, a sve do pojave njega bilo je nezamislivo vidjeti DJ intervjue ili najave istih u dnevnim listovima, magazinima ili TV-u. Tiesto je DJ koji je svojom pojavom 2007. godine privukao sva tri Dnevnika RTL, Nove TV i HRT te tako otvorio put svim DJ-ima koji su nastupili nakon njega. Danas je sasvim normalno da svi mediji pišu o DJ-ima kao da su rock ili pop zvijezde. Istu priču napravio je i ponovio na više kontinenata i zemalja - prvi je glazbenik čiji je trance remix za pjesmu "Silence" dospio na sve američke top ljestvice. Do nedavno bio je jedini DJ i producent koji je uzastopno tri godine zaredom proglašavan najboljim DJ-em svijeta, a jedino je DJ ime koje se našlo na prestižnoj Billboardovoj listi najplaćenijih svjetskih turneja, uz bok velikanima kao što su U2, Metallica, Lady Gaga, Bon Jovi, AC/DC i dr. Prema najpopularnijem magazinu Mixmag Tiesto je ove godine proglašen najboljim DJ-em svih vremena. Festivali na kojima Tiesto gostuje diljem svijeta  mjesecima su unaprijed rasprodani, te redovito nose titulu najboljih klupskih zabava.


Festival DESPERADOS - klub Papaya, otok Pag:

17.08. TIESTO
18.08. ARNO COST
19.08. ANDY MOORE
20.08. SEBASTIAN INGROSSO (Swedish House Mafia)

Ulaznice za Festival nalaze se u prodaji na web adresi www.papayashop.com.hr i sustavu Eventima.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo dva puta po dvije ulaznice za Desperados festival. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Desperados festival - Zrće 2011" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više