Bio je gladan: Dječak (6) naručio hranu u vrijednosti od 900 eura, otac ostao u šoku

Screenshot: YouTube

ŠESTOGODIŠNJI Mason Stonehouse iz Chesterfielda u Michiganu nije se previše zamarao ekonomskom krizom kad je preko jedne aplikacije napravio narudžbu dostave hrane u vrijednosti od 1000 dolara, odnosno više od 900 eura.

Dječakov otac Keith ispričao je za Good Morning America kako je te večeri njegova žena bila vani, a on je vjerovao da njegov sin igra igrice na mobitelu. No maleni dječak imao je sasvim drugu zanimaciju.

Što je sve naručio?

Dječak je preko očevog mobitela naručio jela iz više restorana, a između ostalog, odlučio je počastiti se sendvičima s piletinom, škampima, sladoledom i porcijom pomfrita s čilijem i sirom, na iznenađenje njegovog oca.

Stiže dostava

Keith je ispričao kako je shvatio što mu je sin učinio tek kad ga je stavljao u krevet.

"Vidio sam auto kako se zaustavlja i zvono je zazvonilo na vratima, a vozač je ostavio veliku torbu sa stvarima", ispričao je, objasnivši kako je njegova supruga vlasnica pekare, pa je mislio da je netko poslao hranu iz pekare.

"Zvono na vratima ponovno je zazvonilo i to se ponavljalo unedogled. Automobil za automobilom. Automobili su ulazili na prilaz dok su drugi izlazili. Rekao sam: 'Koji vrag?'"

Ispraznio račun

"Na kraju sam pitao jednog od njih što dostavljaju. Rekao je da smo naručili sendvič s piletinom. Uzeo sam hranu, a onda mi je sinulo. Pogledao sam u svoj telefon, na koji su stizale poruke da mi se hrana sprema i dostavlja. Pogledao sam svoj bankovni račun i vidio da se ispraznio."

Nakon što je shvatio što se događa, Keith je otišao upitati sina što je učinio, a odgovor dječaka ga je nasmijao: "Pokušavao sam mu objasniti da se to ne smije raditi, a on je podigao ruku i upitao: 'Tata, jesu li već stigle pizze s feferonima?'"

Keith je ispričao da je u tom trenutku morao izaći iz dječakove sobe i nije ni sam znao treba li se naljutiti ili smijati. Otac je primijetio da zbog njegove dobi dječak nije sasvim shvatio težinu onoga što je učinio.

Uzeli mu novac iz kasice prasice

"Rekli smo mu da smo uzeli novac iz njegove kasice prasice da platimo dio računa. Bio je uzrujan, ali ne znamo je li to stvarno shvatio. To je frustrirajući dio."

Srećom po Keitha, njegova je banka jednu od transakcija označila kao prevaru i odbila 439 dolara isplate, a aplikacija koju je dječak koristio dala je tati vaučer od 1000 dolara kako bi nadoknadio izgubljeni novac.

Uostalom, dječak je aplikaciji dao ogromnu promociju jer se pojavio u brojnim američkim emisijama kako bi ispričao svoju priču.

Pročitajte više