Dječak iz Srbije oduševio društvene mreže. Skinuo je duksericu i jaknu da ugrije psa

Screenshot: Twitter

Na društvenim mrežama dijeli se snimka iz Gornjeg Milanovca u Srbiji koja prikazuje dječaka koji skida jaknu kako bi ugrijao psa.

Video je prikupio skoro pola milijuna pregleda samo na TikToku, a dječakova gesta oduševila je mnoge na društvenim mrežama. Radi se o dječaku Lazaru Lazareviću i psu Snupiju, a na snimci se može vidjeti kako mališan skida svoju duksericu kako bi umotao psa te ga potom nosi u naručju.

@saska_sretenovic Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.🫶🏼🥹 #fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac ♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) - ayumu tanahasi

"Roditelji ovog djeteta trebaju biti ponosni. Svaka vam čast, stvorili ste velikog čovjeka", navedeno je u opisu videa koji je privukao  brojne komentare

Nakon što je video postao viralan u regiji, dječak je gostovao na Uni TV te je ispričao kako je psa ugledao po povratku iz škole i primijetio da drhti te mu je odlučio pomoći. "Pozvao sam ga da priđe i sažalio se jer sam vidio kako drhti. Da bih ga zagrijao, skinuo sam svoju jaknu i duksericu", kazao je dječak. Naposljetku je psa udomio, a zajedno s njim je i došao na gostovanje u emisiju.

Pročitajte više