Dječak ostavio psa ispred azila: Moj tata ga tuče, brinite se za njega

Foto: Xollin

TUŽNA priča udruge za zaštitu životinja iz Meksika slomila je srce mnogima na društvenim mrežama.

Prije desetak dana djelatnici neprofitne organizacije Xollin pronašli su preslatko štene na pragu s pismom od dječaka. "Netko je ostavio psa na ulazu u azil, u kutiji, s plišanom igračkom i porukom. Poruku je napisao dječak koji je objasnio kako njegov tata tuče psa i planira ga prodati. U očaju je ostavio psa ovdje da ga spasi", napisali su iz skloništa na Facebooku.

Nakon što su podijelili priču, postala je viralna, a psa sad žele udomiti brojni ljubitelji životinja iz svih krajeva svijeta.

"Zovem se Andrés i imam 12 godina. Moja mama i ja odlučili smo ga ostaviti vama. Sve to iza leđa mog oca, jer ga je htio prodati. Ali on uvijek tuče i udara psa. Jednom ga je udario toliko jako da mu je ozlijedio rep. Nadam se da mu možete pomoći i brinuti se za njega. Evo i plišane igračke da me ne zaboravi", pisalo je u pismu.

Azil je štene nazvao Rene i sad traže pripadajuću obitelj za njega, među više od 300 poruka koje su primili od ljudi spremnih udomiti ga ga. Azil je na Facebooku svima zahvalio na interesu, ali i istaknuo kako imaju 120 drugih pasa za udomljavanje koji također trebaju ljubav i sretnu obitelj.

Pročitajte više