Djed iz "Mućki" prije smrti otkrio Rodneyju nevjerojatnu priču: "Da sam tad znao, ubio bih ga"

Screenshot: YouTube

GLUMAC Lennard Pearce koji je glumio djeda u legendarnim "Mućkama" doživio je zaista nevjerojatnu scenu u mladosti koja nadilazi sve lovačke priče koje je u seriji ispričao ujak Albert, a prije smrti ju je ispričao glumcu Nicholasu Lyndhurstu, koji je u seriji utjelovio Rodneyja.

Naime, Pearce je kao dvadesetogodišnjak nastupao diljem Europe kao mladi glumac pa se tako jednom prilikom našao i u Njemačkoj. "Bio je mladi glumac na turneji Europom i nastupali su u jednom njemačkom gradu kad su ušli nacisti", ispričao je Lyndhurst.

"Među njima su bili i vođe pokreta koji su im nakon predstave došli čestitati. Lennard se rukovao s Adolfom Hitlerom. Ispričao mi je tu priču samo jednom, ali tad je rekao: 'Da sam tad znao što znam sad, uzeo bih pištolj nekom od čuvara i potrudio se da ga ubijem'", tvrdi popularni Rodney iz serije.

Pearce je umro 1984. godine, na početku četvrte sezone "Mućki", a nakon njegove smrti uveden je lik ujaka Alberta jer su autori zaključili da je seriji potreban stariji lik, piše Mirror.

 

Pročitajte više