Djevojka Đokovićevog brata: "Živimo u svijetu gdje nam oduzimaju pravo na izbor"

Foto: Instagram

SAŠKA VESELINOV, djevojka Đokovićevog brata, na Instagramu je podijelila nekoliko priča u kojima je komentirala situaciju koja se tenisaču jučer dogodila u Australiji. Prvo je u Instagram priči podijelila screenshot jednog novinskog teksta, a onda i sama napisala komentar. 

Naslov teksta koji je podijelila glasi "Šest sati mučenja: Đokoviću sve manje šanse?" i uz fotografiju napisala "Ovo je sramota". 

Osim ovoga, napisala je i komentar kojim se osvrnula na situaciju u kojoj se našao Novak. 

"Tužna sam. Uznemirena. Ovo nije samo Novakov problem. Ovo također nije ni pitanje sporta. Živimo u svijetu gdje nam oduzimaju pravo na izbor. Pravo na slobodu i privatnost. Doslovno nam s osmjehom na licu crtaju da smo mali. Toliko mali, da neke situacije pokazuju da ne možemo odgovarati za svoje živote. 

Zakon je izgubio vrijednost. Više nemaju dvije strane, za i protiv. Sad si ili za, ili te nema", napisala je uz Novakovu fotografiju. 

Saška radi na sportskoj televiziji kao voditeljica, a ona i Đorđe Đoković su u ljubavnoj vezi navodno deset mjeseci, prenose srpski mediji. Ona je na svom Instagramu fotografiju s dečkom objavila tek krajem prosinca prošle godine.

Pročitajte više