Djevojka greškom naručila odrezak od 2335 kuna, reakcija njezinog dečka je hit

Screenshot: TikTok

VEČERA povodom druge godišnjice veze jednog para doživjela je neočekivani obrat kada je djevojka greškom naručila jelo koje košta više od 300 dolara.

Daniela je na svom TikToku podijelila snimku nastalu u restoranu, a tu je objasnila kako joj je njezin dečko Andrew predložio da uzme odrezak wagyu, što je ona i poslušala. Problem je nastao kada je greškom naručila veću porciju, koja je iznosila čak 312 dolara (2335 kuna).

"Moj obrok koštao je 312, a njegov 48 dolara", napisala je Daniela u objavi. Na snimci se nakon toga vidi Andrew, koji na šaljiv način pokušava dočarati da mu se tresu ruke dok se sprema prisloniti karticu kako bi platio račun, na što se u pozadini čuje glas koji govori kako je Daniela mislila da će u tom trenutku prekinuti s njom.

@ikingdani Throwback back to our 2 year anniversary #wagyu #sandiego #fypシ゚viral ♬ use this if youre gay - alex ◡̎

Mlada Amerikanka je objasnila kako je uplakana napustila restoran, dok ju je njen dečko držao za ruku i rekao joj da će se ovome "smijati za nekoliko mjeseci". Snimku je pregledalo preko 4 milijuna ljudi, a nizale su se i brojne reakcije korisnika. Između ostalog, priznali su kako su iznenađeni smirenošću Danielinog dečka, a mnogi su pisali i kako bi oni "bar ponudili" da plate svoj dio računa.

"Svaka čast tvom dečku što je ostao ovako pribran, meni ne bi bilo svejedno", "Nadam se da si se bar 'uhvatila za novčanik'", "Nemoj se ljutiti ako budeš čekala 8 godina da te zaprosi. Sada iznova mora štedjeti za prsten", "Moja bankovna kartica bi jednostavno otkazala", pisali su joj korisnici.

Pročitajte više