Djevojka koja je godinama bila u zatvoru zbog ubojstva mame objavila da se razvodi

Foto: Profimedia

GYPSY Rose Blanchard, djevojka koja je u prosincu izašla iz zatvora gdje je završila nakon što je organizirala ubojstvo svoje majke zlostavljačice, razvodi se od supruga Ryana Scotta Andersona, piše magazin People.

"Ljudi su me pitali što se događa u mom životu. Nažalost, suprug i ja smo u procesu razvoda pa sam se preselila u kuću svojih roditelja. Imam podršku obitelji i prijatelja koji će mi pomoći da lakše prođem kroz ovo. Treba mi vremena da pronađem sama sebe", izjavila je Gypsy. 

Podsjećamo, Gypsy je Ryana upoznala tako što joj je poslao pismo u zatvor. Nakon što su se povezali, vjenčali su se dok je Gypsy još odrađivala svoju kaznu. Po izlasku iz zatvora otkrila je da i dalje ima mnogo udvarača.

Ubila majku koja ju je zlostavljala

Gypsy je dospjela u medije nakon što je uhićena s tadašnjim dečkom Nicholasom Godejohnom zbog ubojstva svoje majke Clauddine Blanchard, poznate pod nadimkom Dee Dee. Ubojstvo se dogodilo 2015. godine u Springfieldu, u američkoj saveznoj državi Missouriju.

Prijatelji obitelji Blanchard bili su šokirani kada su saznali za ulogu Gypsy Rose u ubojstvu. Svi su oni do tog trenutka bili uvjereni da djevojka ima fizički i mentalni invaliditet te da pati od niza bolesti, uključujući i karcinom u terminalnoj fazi.

Istraga će kasnije pokazati da je Dee Dee prisilila Gypsy Rose da se od ranog djetinjstva pretvara da je osoba s invaliditetom. Govorila je ljudima da je njezina kći tinejdžerica mentalno ostala na razini sedmogodišnjakinje, a sve kako bi dobila invalidninu i darove od dobrotvornih organizacija.

Gypsy Rose Blanchard je naposljetku prihvatila nagodbu kojom je priznala krivnju za ubojstvo te je 2016. osuđena na 10 godina zatvora. Godejohn, koji je brutalno izbo njenu majku dok se Gypsy Rose skrivala u kupaonici, osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Pročitajte više