Djevojka tetovirala ime dečka preko cijelih leđa, tjedan dana poslije su prekinuli

Foto: TikTok

ASHLEY GRACE postala je viralna na TikToku nakon što je objavila da je tetovirala ime dečka Alexandera uzduž leđa, a tjedan dana nakon tetoviranja su prekinuli.

U videu koji je objavila čuje se miks pjesama Rumour Has It, koju pjeva Adele, te Rumours, koju pjeva Lizzo. U tekstu uz video piše: "Čuo sam da si tetovirala ime svog bivšeg dečka i da ste prekinuli tjedan dana kasnije." Te rečenice Ashley potvrđuje stihovima Lizzine pjesme koji glase: "All the rumours are true" ("Sve glasine su istinite").

@..ashlyn.grace oops #MakeADogsDay #fyp #myfinALLYmoment #foryou #foryoupage ♬ RUMOR HAS IT x ALL THE RUMORS ARE TRUE - LAUREN🌈🦋✨🌎

Nakon tog videa, koji je pregledan šest milijuna puta, mnogi su tražili od Ashley da im pokaže tetovažu, što je ona i učinila. Taj video je postao još gledaniji i ima 10 milijuna pregleda. Prije nego što je pokazala tetovažu naglasila je kako je "malo velika".

"Njegova mama mi ponekad pošalje poruku kako bi bila sigurna da još nisam prekrila tetovažu", napisala je Ashley u opisu. 

@..ashlyn.grace Reply to @jennaquinoness his mom texts me sometimes to make sure i haven’t covered it yet #KFCSecretMenuHacks #SaveIt4TheEndZone #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound - ashlyn grace

Ispod videa na kojem pokazuje tetovažu nizali su se brojni komentari.

"Barem si ostavila bivšeg iza sebe", "Jedva da se vidi", "Malo je velika? Njegovo cijelo ime napisano velikim slovima je na njezinim leđima", "Želiš mi reći da ovo nije tablica za provjeru vida?", "Stavi ispod riječ 'veliki' i reci da voliš povijest", "Ne, stvarno, zašto si ovo napravila?", samo su neki od 20 tisuća komentara. 

Pročitajte više