Đoković na plaži pokazao preplanuli torzo, Mesić se druži s Bandićem i Slavicom

IAKO JE Đoković nakon meča koji je odigrao na ATP-u najavio kako se povlači paparazzima s nišana, čini se da mu neprekidno zujanje istih oko njega nimalo ne smeta. Novak se danas baškario po plaži i to u muškom društvu, a kako nam se čini, Umag mu se sviđa i više nego što smo si to mogli i pretpostaviti.

A osim Novaka i mnogih drugih celebrityja iz svih sfera hrvatskog društvenog života, u Umag je stigao i predsjednik Mesić koji se u baru Jimmy Woo opustio u društvu Vesne Pusić, Ivana Jakovčića i direktora turnira, Slavka Rasbergera, a ni njemu, jednako kao i Đokoviću, zujanje paparazza nije nimalo smetalo.

Slavica i Mateša demantiraju tračeve i uživaju


I iako smo se već u nekoliko navrata u to uvjerili, nije zgorega ponoviti - ATP je zaista pravo poprište poznatih, pa su tako, danas poslije podne, tik do Mesića i političke elite sjedili i Slavica Ecclestone, naravno u Matešinom društvu, koji su ležerno odmahnuli rukom na tračeve koji ih posljednjih dana prate u stopu, a koji govore kako su Slavica i Zlatko Mateša nešto više od prijatelja.

A atmosfera u Umagu, kako nam javljaju, trebala bi se večeras zakuhati do usijanja. Osim što je večeras na rasporedu finalni meč, u Umagu se očekuje i po koji pripadnik hrvatske nogometne reprezentacije, a ime koje se iščekuje s najviše nestrpljenja svakako je ono Eduarda da Silve.

Pročitajte više