Đoković otkrio zašto je dao reket dječaku u publici: Čuo sam ga kad sam gubio...

Foto: Reuters

NOVAK ĐOKOVIĆ otkrio je zašto je odlučio dati svoj reket dječaku u publici.

"Ne znam tko je dječak, ali sam ga čuo cijelo vrijeme. Bodrio me kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savjete tijekom meča. Ponašao se kao da me trenira i to mi je bilo jako slatko. On je bio najbolji izbor, htio sam njemu dati reket jer me je podržavao tijekom čitavog meča", rekao je Đole.

Podsjećamo, reakcija dječaka nakon što je primio reket u ruke postala je viralni hit. Počeo je skakati i vikati od sreće. "O, moj bože, o, moj bože!" ponavljao je oduševljeni dječak i s nevjericom gledao u svoju obitelj koja je s njim bila na tribinama.

Đoković je u finalu Roland Garrosa pobijedio 22-godišnjeg Grka Stefanosa Tsitsipasa. Završilo je 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4. 

"Dao sam sve od sebe, pokušao sam sve što sam mogao. Prvi put sam igrao u finalu, rekao bih da sam napravio sjajnu seriju rezultata, ali svaka čast Novaku, pokazao je kakav je pobjednik svih ovih godina. Bio sam prilično nadahnut njegovim dostignućima. Bit ću presretan ako napravim barem pola od toga. Siguran sam da nije to samo Novakova zasluga, nego i zasluga njegovog tima. Bila je ovo sjajna nedjelja na Roland Garrosu. Potrebno mi je još mnogo rada i nadam se da ću i idući put ovdje pružiti još jednu dobru predstavu", rekao je 22-godišnji Tsitsipas nakon meča.

Pročitajte više