Đoković reagirao na pitanje o svojoj ženi u hrvatskoj Potjeri: Kako to nisu znali?

Screenshot: HRT

U EPIZODI hrvatskog kviza Potjera pojavilo se pitanje na koje je i Novak Đoković na društvenim mrežama reagirao.

Naime, Joško je u završnoj potjeri pitao lovca Deana Kotigu: "Za kojeg se tenisača 2014. godine udala Jelena Ristić?" Kotiga je imao pomalo zbunjen izraz lica kad je čuo pitanje, a potom je rekao "dalje". 

Tada su natjecatelji dobili priliku da Kotigu vrate korak unazad. Međutim, Željko i Ante su nakon dogovaranja shvatili da ne znaju odgovor pa su rekli - Ivan Ljubičić. 

Ljubičić podijelio scenu iz kviza

Tu je scenu iz kviza na svojem Instagram profilu podijelio upravo Ljubičić, a u komentarima mu se javio Đoković.

"Auuuuu! Pa kako to nisu znali!?" napisao je Nole uz puno emotikona koji plaču od smijeha. 

Jelena i Novak upoznali su se preko društva, a povezao ih je razgovor o sportu. Novaku je tad bilo 17 godina, a Jelena je od njega starija 11 mjeseci. Vjenčali su se 2014. godine i imaju dvoje djece.

"Na prvi pogled osvojila me osmijehom. Naravno, izgled uvijek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspjehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kojeg je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnima", rekao je Đoković jednom prilikom.

Pročitajte više