Đoković zbrisao od paparazza i obožavatelja u zelenilo i mir

NOVAK ĐOKOVIĆ definitivno je najveća zvijezda umaškog ATP-a. Iako Đoković u Umagu ne igra (igrao je samo jedan meč protiv Talijana u parovima s bratom i izgubio), već odmara, šator povodom njegove pressice bio je dupkom pun, a obožavatelji i obožavateljice ga slijede kamo god krenuo. Zato je Novak, kako čujemo, odlučio odmarati i skloniti se od očiju znatiželjne javnosti.

Tako je jutro danas proveo deset kilometara izvan Umagu igrajući golf u ekskluzivnom klubu, te nam pokazao kako teniska loptica nije jedina kojom zna baratati. Odigrao je partiju s bivšim profesionalnim igračem golfa, a danas trenerom u istom klubu, Deanom Dužaićem, te se nakon toga pokupio u hotel.

"Otvoren sam za sve vrste zabave"

Ipak, ponešto smo uspjeli doznati. Kako se u zadnje vrijeme šuška o glazbenoj suradnji hip-hop Karlovića i Đokovića, iskoristili smo trenutak s teniskim asom da ga upitamo za to. ""Čuo sam da se o tome priča, mi smo se zapravo zezali na taj račun. Znam da je Ivo veliki zaljubljenik u tu vrstu glazbe i da je on sam napravio nekoliko pjesama. Karlović je vrlo duhovit dečko i moj veliki prijatelj. Tko zna, ja sam otvoren za sve vrste zabave. Možda jednom nešto napravimo skupa", ispričao je. Što je još Đoković ispričao našem teniskom ekspertu na zadatku u Umagu, možete pročitati ovdje.

A iako je večer prije proveo tulumareći u društvu, između ostalih, i Nikoline Pišek koja je svojom pojavom i ponašanjem izazvala pravi mali žuti skandal u Umagu, Đokovića sinoć vani nismo sreli, ali zato jesmo Hloverku, Željka Keruma, Juru Radića, kao i mnoge druge pripadnike hrvatske društvene kreme. Koliko su razuzdani kada su na moru pogledajte ovdje!

Pročitajte više