Đorđe našao tajanstvenu Milicu koju je fotkao ispod duge, no priča se jako zakomplicirala

Foto: Radio Jadran 

PRIJE tjedan dana Đorđe Matković iz Herceg Novog dao se u potragu za tajanstvenom Milicom koju je 2014. godine fotografirao ispod duge na plaži, a sada ju je uspio i pronaći.

Nedugo nakon objave fotografije, portalu Radio Jadran javila se stanovita Milica koja živi u Herceg Novom, čiji su kontakt odmah proslijedili Đorđu. Međutim, nekoliko dana kasnije javila im se još jedna Milica, koja živi u Beogradu pa su, zbunjeni razvojem situacije, i nju spojili s autorom koji je od početka tvrdio da je djevojka koju je fotkao vjerojatno iz Srbije.

"Prva Milica koja mi se javila nije bila posve sigurna da je riječ o njoj. Tvrdila je da joj telefon neprestano zvoni i da je poznanici pitaju je li to ona. Tražila je da joj pošaljem fotografiju na kojoj se vidi njeno lice. Kako nisam imao takvu fotografiju, a to nije ni bio cilj mog fotografiranja, poslao sam joj šest različitih fotografija te iste scene u punoj rezoluciji. Povećanjem slike je došla do zaključka da je to ona – i kupaći kostim je čak isti", opisao je Đorđe.

No, Milica iz Beograda mu se javila sljedećeg dana i poslala screenshot maila koji mu je poslala odmah nakon njihovog susreta na plaži u Herceg Novom, no na pogrešnu adresu, zbog čega ga on nikad nije primio.

"Moguće da je završio kao spam, a ja nisam obratio pažnju da je riječ o važnoj poruci. Prva, ali ne i prava Milica je bila radosna zbog slika, ali veoma razočarana zbog mnogih bezobraznih i bezobzirnih komentara, koji su se masovno pojavili na drugim sajtovima, koji su preuzeli tekst Radio Jadrana. Pročitao sam poneke i mogao sam je shvatiti", kaže fotograf koji misli da je "prva" Milica zaključila da je o njoj riječ zbog nevjerojatnog spleta okolnosti.

Naime, ona ima rođendan na isti datum kao i "prava" Milica, a u to vrijeme je ljetovala u Herceg Novom pa su joj poznanici sugerirali da je riječ o njoj. 

Kaže i da je zbog potrage dobio veliki broj mailova sa svih strana, iz Njemačke, Beograda, Herceg Novog pa čak i iz Australije. Svi su bili puni hvale i pozitivnih komentara, osim jednog maila koji je poslao stanovnik Herceg Novog, a koji mu je, kaže, održao moralno predavanje zbog snimanja bez prethodne dozvole.

Pročitajte više