Đorđe traži Milicu koju je 2014. fotkao ispod duge

Foto: Radio Jadran

ĐORĐE MATKOVIĆ iz Herceg Novog snimio je u kolovozu 2014. godine jednu djevojku ispod duge na jednoj plaži u tom crnogorskom gradu te su se dogovorili da će joj poslati fotografiju čim mu ona proslijedi svoju email adresu.

Međutim, djevojka se do danas nije javila, a Đorđe zna samo da se zove Milica i da je rođena 6. kolovoza. Nakon tri godine, ovaj Crnogorac koji živi i radi u Njemačkoj odlučio je potražiti zgodnu plavušu i napokon joj proslijediti fotografiju.

"To ljeto je bilo veoma kišovito. Svaki drugi-treći dan je padala kiša. Bilo je to jako loše za turiste, ali fenomenalno meni za kreativno fotografiranje. Jedno popodne sam bio na betonskoj plaži hotela 'Plaža' u Herceg Novom. Naletio je jak pljusak i nebo se potom razvedrilo. Na nebu se pojavila prekrasna duga iznad Lovćena, u pozadini prekrivenog oblacima. Mnogi su se latili fotoaparata i slikali prekrasnu scenu. I jedna vitka lijepa plavuša je došla do ruba plaže i napravila nekoliko fotografija svojim smartphoneom. Potom je stala i divila se spektaklu na nebu", ispričao je Đorđe za Radio Jadran.

Đorđe je odmah uočio priliku za dobru fotografiju i snimio djevojku ispod duge, s leđa. Prišao joj je i pokazao fotke, a ona je ostala oduševljena.

"Odmah je donijela svoje skripte, bila je studentica i dala mi kemijsku olovku da joj napišem svoju mail adresu kako bismo uspostavili vezu da joj pošaljem slike. Rekla je da se zove Milica, da je rođena 6. kolovoza i da želi da do rođendana dobije snimke. Pretpostavljam da je iz Srbije. Nažalost, nije mi poslala email adresu, tako da ova snimka još čeka da bude poslana djevojci ispod duge", kaže Đorđe koji pretpostavlja da je riječ o djevojci iz Srbije.

"Vjerojatno će se javiti pametnjakovići s komentarima da sam je trebao snimiti okrenutu prema kameri, tako bi se lako prepoznala. Ali, to bi bilo namješteno, takve scene redovito izbjegavam. Takve snimke obično izgledaju namješteno", zaključuje.

Pročitajte više