Ruski tajkun zaveo 22-godišnju splitsku manekenku?

NIJE DUGO čekao Dmitrij Železnjak nakon objave razvoda od svoje mlade, zgodne i plastične supruge Olesye, da se pokaže s novom djevojkom. Ovog vikenda s 22-godišnjom Kristinom Bucić obavio je kupnju u zagrebačkom trgovinskom centru Mercator, kojim su se šetali držeći se za ruke.

Kristina i Železnjak navodno su prošlo ljeto viđeni na Hvaru

Rus je još nedavno govorio da su Splićanke jedne od najljepših žena koje je vidio na svijetu, ali da je njemu njegova Olesyja jedina o kojoj razmišlja. Upravo je u gradu ispod Marjana pronašao novu djevojku.

Riječ je o nepoznatoj splitskoj manekenki Kristini Bucić s kojom se, navodno, još prošlo ljeto provodio na Hvaru, a Železnjak ju je odabrao i za jednu od promotorica svoje votke Akvinta na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. Međutim, njezine kolegice koje su bile ondje kažu da nije spavala s njima u hotelu, nego je navodno odsjela u apartmanu pored Železnjakovog u skupocjenom smještaju od pet zvjezdica.

Kristina je dosad zapažena na Brodu ljepote, na kojemu je bila dvije godine za redom

180 centimetara visoka manekenka posljednje dvije godine za redom bila je na Brodu ljepote, ali prošlo ljeto preskočila je taj angažman. Njezina jedna prijateljica rekla nam je da je ne čudi njezina veza s 50-godišnjim Rusom jer je, kaže, uvijek voljela glamurozni i skupi život.

Ruski milijunaš zainteresirao je domaću javnost nakon kupnje splitske Sjeverne luke, a ovaj 50-godišnjak u Splitu je postao omiljen zbog svojih izdašnih donacija: dosad je financijski pomagao nogometni klub Hajduk, a sponzorirao je i niz kulturnih događanja. "Split i dalmatinska obala ljepši su od Cannesa i Azurne obale, ali u Hrvatskoj nema dovoljno kapitala da bi se dobio glamur. Glamur i kapital uvijek idu ruku pod ruku", izjavio je jednom prilikom.

D.D.
Foto: Boris Kovačev/CROPIX

Pročitajte više