Do masažnog bazena iz snova uz nevjerojatne Cyber Monday popuste!

Foto: Bestway

JEDNO je sigurno, u ovo najmodernije doba čovječanstva ljudi žive nikad bržim i stresnijim tempom života. Sve manje nalazimo vremena za sebe, najčešće uz izliku kako smo pretrpani obavezama i ne stižemo se naći s prijateljima ili opustiti tijelo i um uz relaksirajuću masažu i toplu kupku.

Ako ste i vi među onima koji već dugo maštaju o tome da u vlastitom domu imaju malu oazu mira i revitalizacije, o romantičnim druženjima pod zvjezdanim nebom ili vikend zabavama u vlastitom vanjskom jacuzziju na svojoj terasi, onda definitivno ne smijete propustiti Cyber Monday jedinstvenu priliku za ostvarenje svojih snova!

Masažni bazen Lay-Z-Spa® – garancija za vrhunsko opuštanje tijela

Masažni bazeni su velika investicija, no uz pomoć izvanredne Cyber Monday akcije moći ćete u svojem dvorištu ili na terasi imati vlastiti kutak sreće i užitka u kojem ćete uživati 365 dana u godini, a da na kupnju istog nećete morati isprazniti sav novčanik. Hidromasažni bazeni Lay-Z-Spa® opremljeni su najmodernijom tehnologijom današnjice zbog koje ćete u svojim antistresnim ritualima moći uživati čak i zimi, te ih bez prevelikog dodatnog napora moći premjestiti na drugo mjesto jer se lako rastavljaju i ponovo sastavljaju.


Foto: Bestway

Opuštajuće kupke za dvoje, obitelj ili privatnu zabavu za svega nekolicinu prijatelja? Lay-Z-Spa® u svojoj ponudi ima jacuzzije na napuhavanje za sve prigode.

Za romantične večeri u dvoje

Hidromasažni bazen Lay-Z-Spa® Milan AirJet Plus™ je najnapredniji model u Bestway® ponudi. Izrađen je od nevjerojatno izdržljivog DuraPlus™ materijala i oplemenjen Freeze Shield™ sustavom koji sprječava smrzavanje vode u cijevima i tako omogućuje kupanje i ljeti i zimi. Bazenom se može upravljati i putem mobilnog uređaja! U svega par klika regulira se temperatura i masažni sustav AirJet Plus™ koji pokreće milijune mjehurića, dakle sve što je potrebno za savršene romantične trenutke s najdražom osobom.


Foto: Bestway

Užitak sasvim po mjeri korisnika

Hidromasažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™ je stvoren za one koji u jaccuziju traže spoj vrhunske kvalitete i iznimno ugodnog spa doživljaja. Više od 140 zračnih i 8 vodenih mlaznica na vrlo izdržljivom materijalu pruža neponovljivo opuštajuće iskustvo te revitalizaciju tijela i uma za vas i vašega partnera, ali i za cijelu obitelj jer se snaga navedenih mlaznica lako prilagodi svim korisnicima bazena, čak i onim najmlađima.


Foto: Bestway

Za mali privatni party

Hidromasažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii Airjet™ je jedan od omiljenih bazena u Bestway® ponudi jer ga krasi izvrstan omjer cijene i učinkovitosti. Sasvim obično obiteljsko druženje ili susret prijatelja na terasi pretvorit će u nezaboravno, revitalizirajuće i zabavno druženje, baš kao što i priliči njegovom imenu. Iako vas poznate havajske palme ne okružuju, svim ćete osjetilima uživati u svom malom raju u vrtu!


Foto: Bestway

Za božanstveno wellness opuštanje

Želite li doživjeti vrhunsko iskustvo hidroterapije kao u najpopularnijim wellness centrima? Onda je hidromasažni bazen Lay-Z-Spa® Maldives HydroJet Pro™ idealan za vas jer je bez sumnje najprestižniji vanjski jacuzzi na napuhavanje koji možete imati kod kuće. Ovaj je bazen uistinu jedinstven jer jedan od najvećih u ponudi, s ugrađenim LED lampicama, ali i jedini koji je opremljen posebnim sjedalima na napuhavanje i prilagodljivim naslonima – sve za dodatnu udobnost, podršku tijelu i maksimalno opuštanje.


Foto: Bestway

Ovog studenog ne propustite sjajnu priliku koju vam omogućuje Cyber Monday i "upecajte" masažni bazen za kojim već dugo žudite – i to po ekskluzivnim popustima! Posjetite Bestway® online shop i počastite sebe, voljenu osobu ili cijelu obitelj novim vrhunskim spa iskustvom u vlastitom dvorištu.

Naručitelj sponzorirane objave: Bestway Hrvatska

Pročitajte više