Dobio otkaz jer je tijekom sastanka na virtualnoj farmi muzao virtualne krave

BUGARSKI zaposlenik gradskog vijeća grada Plovdiva dobio je otkaz zbog vrlo neobičnog razloga. Naime, Dimitrija Kerina uhvatio je predsjednik vijeća, Ilko Iliev, u trenutku kada je na Facebooku igrao popularnu igru FarmVille.

Kako tvrde svjedoci, Kerin je tijekom sastanka na kojem se raspravljalo o proračunu grada, na svojoj virtualnoj farmi muzao krave i uređivao imanje te se nije obazirao na opomene koje je svojim zaposlenicima dao predsjednik vijeća.

"Očito mu treba više vremena da se posveti svojem imanju na internetu"

Iako je isprva prošao samo s opomenom, nakon što je neumorno nastavio s "mukotrpnim" radom na virtualnoj farmi, o Kerinovoj sudbini odlučili su ostali članovi vijeća koji su dali glas za njegovo izbacivanje. "Očito mu treba više vremena da se posveti svojem imanju na internetu", stoji u priopćenju vijećnika Tudora Hristova dok se izbačeni Kerin požalio na njihovu igricu.

"Dosegao sam svega razinu 40, dok se moja kolegica i članica vijeća iz desničarske stranke Demokrati za snažnu Bugarsku, Daniela Zhelyazkova, uspjela izgraditi sve do 46. razine", tvrdi "farmer".

Pročitajte više